سلام حالم خیلی بده خیلی داستانش طولاتیه براتون خلاصه میکنم.من چندماهه بخاطر شرایطی که واسه همسرم پیش اومده بود اومدم خونه پدرم همسرمم بود ولی این اخیرا برگشت خونه خودمون.همسرم به خانواده م بدهکاره سر یه معامله وکلا ما تازگیا فهمیدیم که کل پولش رفته وهیچ پولی نداره بده الان وتقریبا یکساله خانوادمو سرکارگذاشته امروز فردا کرده خواسته وام جور کنه قرض کنه ونشده....حالا اونروز فهمیدیم وخیلی ناراحت شدیم خیلی زیاد...اونم قهر کرد ورفت بعد چندروز گفت بیا باهم حرف بزنیم بعد رفتم گفت من به خانوادم گفتم واونا گفتن مابدهیتو میدیم حالا چی اینا یکساله باهم قهرن الان ما شدیم آدم بده
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
بعداینکه خانوادم فهمیدن کلی بهشون دروغ گفته ززدن پدرش که بیاد باهم حرف بزنن ببینن چرا پسرشون انقدر سرهمه چی دروغ گفته نه فقط پول
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
من الان ۹ ماهه خونه ی پدرمم ازاینکه این همه براشون زحمت داشتم دارم ازخجالت میمیرم خودشون گفتن برگرد خونه مابدهیارو میدیم
چرا یکم خودت و همسرت مساائلتون و حل نمیکنین، تو اومدی خونه پدر، اون رفته سراغ مادر پدر، حالام مادر پدر شما زنگ زدن به مادر پدر اون، مگه بچه این شما دو تا آخه عزیزم
چرا یکم خودت و همسرت مساائلتون و حل نمیکنین، تو اومدی خونه پدر، اون رفته سراغ مادر پدر، حالام مادر پ ...
عزیزم لطفا قضاوت نکن اینجور که شما فکرمیکنین نیست.ازحوصله خارجه بخوام همه چی رو بگم الان بااین شرایط گفتم برگردم یا نه
ممنون خودمم فکرمیکنم باید برگردم چون مسئولیت بچه چراباید بیفته گردن پدرمادرم ما که بدهکارشون هستیم حداقل برگردم زحمت کمتربشه.قراره فردابرادرش بیادبگه بدهی چقدره؟ومیگه چه زمانی پسش میده
ان شاءالله بر می گردی و به کمک همدیگه تموم بدهی هاتون رو پس می دید و بچه تون زیر سایه ی خودتون بزرگ ...
ممنونم عزیرم الان نشستم دارم گریه میکنم من ازدست همسرم ناراحتن ولی بیشترازاین نمیخوام به خانوادم زحمت بدم برگردم...