2777
2789
عنوان

باور اشتباه کودکیت چی بود؟😂😂🤞

968 بازدید | 76 پست

من فک میکردم وقتی بچه پسر باشه میشه برادر زاده وقتی دختر باشه میشه خواهر زاده🤪

فک میکردم خمینی خداست 🤦🏻‍♀️

فک میکردم هر کی چشمش سبز و آبیه دنیا رو سبز و آبی میبینه 😂🤞

همینقدر تباه🤕🤕

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکردم ایران بزرگترین و بهترین جای دنیاست

گوزنا شوهر آهوهان(سر این شکست عشقی خوردم اصلا) 

اگه تو دستشویی اسم خدا و پیامبرا بیاد تو ذهنم گناه خیلی بزرگیه

مینویسم که شب تار سحر میگردد🌙✨ در گریختن رستگاری نیست، بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱💚leave past and live🦋🍁                                 

اگه چیزی هم بود با خوندن اینا از یادم رفت :/ 🤣🤣

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

بدترینش اینکه آدما ذاتشون خوبه و آدم بد نداریم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕