2777
2789

ما چند ماه دیگه عروسیمونه، بابای من یه خونه داره که داده کرایه، قراردادشم با مستاجرش آخر مهر تموم میشه، شوهرم میگه به بابات بگو بذاره ما بشینیم که نخوایم هرسال بلند بشیم، البته شوهرم میگه نمیتونم رهن بدم باید خرد خرد بدم به بابات ، از طرفی اگه اون مستاجر بخواد بلند بشه باید ۷۰ میلیونی که رهن داده بهش پس داده بشه و شوهر من نداره، حالا من رفتم به بابام گفتم بابام گفت من صلاح نمیبینم اول زندگی باید شوهرت یکم سختی بکشه تا قدر عافیت بفهمه، بعد به شوهرم گفتم بابام قرار داد با مستاجر تمدید کرده ( فکر کردم اینو بهش‌ بگم دهنش بسته میشه) اما دیدم نه پرو تر از این حرفاست! بهم میگه برو باباتو راضی کن وگرنه من نمیتونم عروسی بگیرم!!!!! مجبوریم بدون عروسی بریم یه خونه ای بگیریم!!!! گیر کردم این وسط😭😭😭😭😭 اینم بگم قضیه ی خونه ی پدرمو من به شوهرم نگفتم مابین صحبت های پدرمادرم فهمیده که همچین خونه ای هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا خیلی جدی بهش بگو چشمت دنبال خونه بابام نباشه فکر کن همچین خونه ای نیست

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

خب بگو 70 ملیونو بده تا بتونه مستاجره بلند شه، بگو بابات نداره این پولو

اون وقت خودش ترجیح میده بره یه جا دیگه اجاره کنه

مینویسم که شب تار سحر میگردد🌙✨ در گریختن رستگاری نیست، بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱💚leave past and live🦋🍁                                 

تو ک شوهرتون پرروتر کردی دختر باید همون اول ک گفت با تعجب میگفتی این چه حرفیه؟همین الآنم جلوش واستا 

اونو ببین راجب چیزی ک حقش نیس چجوری راحت حرف میزنه؟

بنظرم اومد یا کم سنی یا خجالتی

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

اصلا کوتاه نیا، جنگ اول به از صلح آخر، فردا خیلی به اختلاف میخورین

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

بگو عروسی نگیر ولی چشم به خونه بابامم نداشته باش

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜