2777
2789

😢خسته شدم سر هر دعوا اینقدر گریه کردم خسته شدم اینقدر بعد دعوا اخماشو تامل کردم 😢😢😢

کاش یکی درکم میکرد میشد مرهم رو زخمام نه نمک 

میگه خسته ایی برو اخه لامصب این دله سنگ که نیست😳😳😳😢

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

مردا ک مثل زنا نیستن

امان از دل بی صاحبمون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتو میگی؟خب چرا پیش مشاور نمیری بجای اینکه گریه کنی اذیت کنی خودتو

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
شوهرتو میگی؟خب چرا پیش مشاور نمیری بجای اینکه گریه کنی اذیت کنی خودتو

مشاور فایده نداره وقتی طرف از موضعش نمیاد پایین چند بار رفتم یه جوری تعریف میکنه من میشم مقصر خستم فقط بخاطر دلم 6 ساله کوتاه اومدم بویی از احساس نبرده دو روز خوبه 30 روز اخم

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
مقصر تو بودی یا اون؟تو معذرت خواهی کردی یااون؟

وضع خونمون خیلی اشفته مستاجریم قرار بود جابه جا بشیم کابینت نداشت این خونمون مامانم اینا اورده بودن با مامانم اینا دعوامون شده اومدن بردن حالا موندیم این خونه بدون کابینت هی میام وسط حیاط ظرف میشورم کل حیاطم ایرانیته گفت روسری بپوش دید داره کفتم سخته با روسری ظرف شستن الان دو هفته است دارم اینطور ظرف میشورم گفت نه تو محرم نامحرم حالیت نیست بیرونم میری چادر نپوسش پس گفتم یهو بگو خرابم دیگ خب سخته با روسری یه سینگ بگیر گفت نمیتونم همینیه که هست گفتم پس چی میگفتی میخرم میکنم گفت نمیتونم ناراحتی برو 😕 منم بهش گفتم تو نمیتونی حداقل های یه زندگی رو فراهم کنی

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
مشاور فایده نداره وقتی طرف از موضعش نمیاد پایین چند بار رفتم یه جوری تعریف میکنه من میشم مقصر خستم ف ...

خب مشاور چی میگه؟پا رو دلت بزار اگر موقعیت داری جدا شو میخوای گریه کنی بسم الله فردا هم افسرده میشی هم میگرن میگیری هم وسواس از دستش میگیری...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
مقصر تو بودی یا اون؟تو معذرت خواهی کردی یااون؟

اونم گفت ت ناشکری و همه زندگیاشون از ما بدتر منم گفت کیو میگی معتادارو گفت حالا برو تو اتاق بشین گریه کن منم گفتم اینجوریه میگی پشتم هستی 😕بعد از این ازش معذرت خواهی کردم گفتم ببخشید از این حرفا کلی منت کشی اما همش اخمه همش نگام نمیکنه بخدا طاقت ندارم😢

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
موقعیتشو دارم دلشو ندارم😢

دلشو داشته باش وقتی انقدر بهت سختی میده انقدر که شکاکه و بددل...

وضع خونمون خیلی اشفته مستاجریم قرار بود جابه جا بشیم کابینت نداشت این خونمون مامانم اینا اورده بودن ...

خب عزیزم اون لحظه عصبانی بوده الکی بهش گیر دادی حرف خودتم زشت بوده فقط بهش میگفتی چشم میپوشم دیگ هیچی نمیگفتی منم تو حیاط شوهرم همش میگف روسری بپوش ک دید داره گفتم باشه چشم ی روز پوشیدم اذیت بودم دیگ ب رو خودم نیاوردم اونم هیچی نگفت 

ازما که گذشت اما..خداوحق!