یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرتو میگی؟خب چرا پیش مشاور نمیری بجای اینکه گریه کنی اذیت کنی خودتو
مشاور فایده نداره وقتی طرف از موضعش نمیاد پایین چند بار رفتم یه جوری تعریف میکنه من میشم مقصر خستم فقط بخاطر دلم 6 ساله کوتاه اومدم بویی از احساس نبرده دو روز خوبه 30 روز اخم
وضع خونمون خیلی اشفته مستاجریم قرار بود جابه جا بشیم کابینت نداشت این خونمون مامانم اینا اورده بودن با مامانم اینا دعوامون شده اومدن بردن حالا موندیم این خونه بدون کابینت هی میام وسط حیاط ظرف میشورم کل حیاطم ایرانیته گفت روسری بپوش دید داره کفتم سخته با روسری ظرف شستن الان دو هفته است دارم اینطور ظرف میشورم گفت نه تو محرم نامحرم حالیت نیست بیرونم میری چادر نپوسش پس گفتم یهو بگو خرابم دیگ خب سخته با روسری یه سینگ بگیر گفت نمیتونم همینیه که هست گفتم پس چی میگفتی میخرم میکنم گفت نمیتونم ناراحتی برو 😕 منم بهش گفتم تو نمیتونی حداقل های یه زندگی رو فراهم کنی