2777
2789
عنوان

تلاش خواهرشوهرم برای رسیدن به پسر داییش

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 92 پست
با همه زیرکیشون یه اشتباه بزرگ کردن  اونم اینه که گذاشتن عروس خانواده که اسیه بفهمه  گاف ...

شاید بخوان اسی و سر به نیست کنن😬😈

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
دقیقا  یاد این زنای شاه افتادم خرم سلطان اینا  اونا همش در حال نقشه کشیدن بودن

دقیقا همونن. ورژن امروزیش... 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا  من مجرد بودم داداشم برای دوستاش میگفت دختر معرفی کنید از فامیل ..انگار من فلج روی تخت بو ...

🤣🤣🤣🤣🤣

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

مردم چه خانواده های پایه ای دارن اونوقت دکتر بیمارستان خواهرم گفته بود دختر خوب میشناسین معرفی کنین بهم خواهرم گفته بود نه. منو معرفی نکرده بود. خود خواهرم اومد تو رومم تعریف کرد  اونموقع مجرد بودم

البته اونموقع با شوهرم دوست بودم عمرا زن کس دیگه میشدم ولی هنوز نفهمیدم چرا خواهرم برام تعریف کرد که چی بشه 

ماشالله 🌹

عزیزم با هم ازدواج کردن 

ولا چ داداشی منم زمانیک همسرمو دوست داشتم ایقد کتک خوردم ازهمه حتی پسرعموم😞

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

یه سوال 

اگه دختره پا نمیداد برادر شوهرت که کارشو ول کرده رفته یه شهر دیگه همونطور بر میگشت؟ یا دسیسه می کردن که باز دختره ادم بد بشه؟

در واقع شانس باهاتون یار بوده که دختره واقعا خوب نبوده 

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
الان خوشبخته؟

به نظرم نه . بعضی وقتا خواهرشوهرم  گریه میکنه میگه که شوهرش اصلا باهاش بیرون نمیره یا زیاد محلش نمیذاره . میگفت حتی بهش میگم بریم قدم بزنیم میگه حوصله ندارم بعد با دوستاش همون موقع قرار بیرون میذاره