2777
2789
عنوان

چجوری به بچم یاد بدم جیش کردنشو بگه

411 بازدید | 13 پست

لطفا راهنماییم کنین خسته شدم بخدا چندماهیه دارم تلاش می‌کنم هریه ساعت میبرمش ولی وقتی یادم میره شلوارشو خیس میکنه چیکار کنم

یه ساعت دیره تا بیاد یاد بگیره ممکنه هر ده دقیقه بازم ب یاداوری باشه نهایتا چند روز اول باید ی رب ی رب ببریش 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببرش دستشویی ، بعد توی دستشویی شلنگ ابو باز کن تا اب‌و‌نگاه کنه ناخودآگاه ادرار میکنه....

میبرمش دسشویی میکنه ولی خودش نمیگه ک جیش دارم باید خودم زود زود ببرم

دوسال و یکی دوماه

زوده براش اگه نمیگه دوباره ببند پوشک بعده یه مدت پوشک رو قبول نمیکنه ها سخت میشه پارسال همین موقع بچم دو سال یه ماهش بود از جیش گرفتم الان یه ساله کل خونه و زندگیمو به جیش کشیده اشتباه منو نکن