2777
2789

شما اگه عقد بودین قبول میکردین بلافاصله فردا پس فردای عروسیتون برین یه شهر دیگه و دو سه سالی رو اونجا تو خونه ی سازمانی زندگی کنین؟
(که در این صورت جهیزیه تونو با خودتون نمیبرین فقط یکم وسایل دم دستی همراتون میبرین و خبری از تخت و مبل و... نیست ولی باعث پیشرفت تو زندگیتون و افزایش حقوق شوهرتون و... میشه(
یا ترجیح میدادین قید پیشرفتو بزنین و تو خونه اصلی شوهرتون جهیزیه تونو کامل بچینین و خونه رو طبق سلیقه خودتون دیزاین کنین و زندگیتونو اینطوری شروع کنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخاره بزن

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد  😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎   عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍                                                                        

گزینه دوم😁😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اگه شوهرمو دوست داشته باشم، اره

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

اره بابا میرفتم

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️