2777
2789
عنوان

تبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجامت عام که بین دوکتف انجام میشه  خرما وعسل چطور مصرف میکردی دقیقا

خرما با چای.عسل و ارده و شیره و اینا هم برا صبحونه میخوردم. خرما رو به حالت حلوا هم درست میکردم.ی حلواست به اسم حلوای میتی تو نت سرچ کن درست کن بخور

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خوب .ممنون از راهنماییت 

مهم ترین چیز اون زالو درمانیه که گفتم بهت. اونه که تخمدانا رو پاکسازی میکنه. اول اون کار رو انجام بده بعد اینا رو بخور. از ماه بعد از زالو درمانی هم بادکش انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه گلم هنوز انتقال ندادم فقط پانکچر شدم ۱۰تا جنین کیفیت عالی گفتن برام تشکیل شده اول تیر ایشالا میرم ...

ان شاالله ۱۰ تا نی نی خوشگل بیاری😋😋😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تنبلی داشتم‌ بعد ۵سال باردار شدم پیاده روی زیاد میرفتم باردار شدم سه ماه که شد قلبش تشکیل نشد سقط شد الانم خیلی میترسم باز نشم‌ غصه‌ام میخام‌برم‌ورزش‌کنم‌باز باردار بشم شماهم‌ورزش کن رژیم‌تنبلی  تخمدان هم‌میگن خوب

مهم ترین چیز اون زالو درمانیه که گفتم بهت. اونه که تخمدانا رو پاکسازی میکنه. اول اون کار رو انجام بد ...

ترس نداره من خیلی از دردها و ...شندیم کلا خودم خیلی میترسم از دور نگاش کنم چه برسه از نزدیک .اما خوب گه واقعا خوبه باید یک کاری بکنم