2777
2789
عنوان

تبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 77 پست
خیلی

مثلا چن روز عقب می افته؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کنید برام 

انشاالله عزیزم.دخترداییمم از من بدتر بود اون چندماه یه بار پریود میشد یدونه هم سقط کرد ولی  ماشالا الان بچه ش مدرسه میره.بسپار به خدا وقتی همش تو فکرشی مطمنا استرس هم داری این استرس داشتن خودش بدترین چیزِ یعنی.یه دوست دیگمم اینجوری بود تازه تخمدان چپ یا راست نمیدونم کدوم بود اونو نداشت ولی الان بچه داره.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

منم داشتم بعد از ۳ سال باردار شدم دو سال دارو جواب نگرفتم بعد با امپول اچ ام جی و اچ سی جی 

البته دوره دومش که دکتر داد باردار شدم

فقط استرس اصلا نداشته باش

وزنتم نرمال باشه 

توکل کن بخدا

چله دعای توسل بردار

باردار میشی

ولی درمان هم بی تاثیر نیست به شرطی که بیخیال باشی

مثلا چن روز عقب می افته؟

بستدگی داره . یک بار تا ۷ماه نشدم . جدیدا بهتر شدم ولی پریودام این طوری که درشدید دارم ولی اصلا خونریزی ندارم 

یعنی صبح تا شب شاید یک قطره خیلی اذیتم 

منم داشتم بعد از ۳ سال باردار شدم دو سال دارو جواب نگرفتم بعد با امپول اچ ام جی و اچ سی جی  ال ...

من این امپول هارو خیلی زدم جواب نگرفتم .

انشالله به دعای شما .ممنونم 

عزیزم با اصلاح سبک زندگی و ورزش جدی شدید ترین تنبلی‌ها هم تا ۶ ماه برطرف میشن

خیلی واقعا طولانیه راه نوشتنش، من خودم یک ماهه اصلاح سبک انجام دادم و دو سه کیلو وزن کم کردم، پریود این ماهم فقط دو روز عقب افتاد

ینی این داروها اصلا ارزشی ندارن جگر، باید مسیرو عوض کنی

امیدوارم شماام همت کنی بسم الله بگی و همراه ما شروع کنی

مطمئنم و بهت قول میدم ۶ ماه دیگ اگر ادامه بدی اثری از تنبلی تو سونو دیگ اصلا نیست

همت کن، قوی باش و شروع کن

۶ ما بیا همراهم و دارو رو بذار کنار

اگر جواب نگرفتی هرچی خواستی بگو

چون این مسیر تضمینیه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/بچه-های-تنبلی-تخمدان-همه-بیاید-لطفا-تاپیکو-پر-بازدید-کنید-همه-پلی-کیستیک-ها-ببین?page=1

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
بستدگی داره . یک بار تا ۷ماه نشدم . جدیدا بهتر شدم ولی پریودام این طوری که درشدید دارم ولی اصلا خونر ...

مشکل هورمونی هم داری؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
تبلی تخمدان 

میدونم آخه بعضیا کنار اون مثلا تستوسترون بالا هم دارن

ایشالا خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده🤲❤