2777
2789
عنوان

نتیجه تاپیک قبلم وگفتم بگم

87 بازدید | 7 پست

از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم و اینکه همسرم دعوتشون کرد و مادر شوهرم پیچونده بود که نیاد و غیر مستقیم به همسرم رسونده بود منظورشو که به خاطر زنت نماییم

خداروشکر دیگه راحت شدم عذاب وجدان دیگه ندارم چون نخواستن با پسرشون رابطه داشته باشن  چون منو قبول نمیکنن  همسرم هم باهاشون اتمام حجت کرد که دیگه پدر و مادری به اسم شماندارم و زندگیموبه خاطر شماها خراب نمیکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر مادر هر چقد هم بد باشن ولی باید حرمت نگه داشت شما وظیفه ای نداری اگه هم کاری کنی از لطف خودت بوده ولی همسرت نباید اینطور حرف بزنه با پدر مادرش هر چی گفتن چیزی نگه چون خودم ب چشمام دیدم نتیجه بی توجهی و عاق والدین رو ادمو بیچاره میکنه برعکسشم هستا ینی یهو طرف بخاطر خدمتی ک ب پدر مادرش کرده از فرش ب عرش رسیده

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
پدر مادر هر چقد هم بد باشن ولی باید حرمت نگه داشت شما وظیفه ای نداری اگه هم کاری کنی از لطف خودت بود ...

درسته ولی اگه پدر ومادر پسرشونواز خونه ای که طبقه دومو با پول خودش ساخته بیرون کنن وبه زنش برچسب هر زگی بزنن و بگن گوه دامادارو بخور وبه خاطر حرفای دروغ دختراش 1/۵سال نزارن پسرشون نزدیکشون بشه وتو بدترین شرایط مالی ولش کنن و هیچ احترام و محبتی بهش نکنن وبگن چون تورو بزرگ کردیم باید خودت وزن وبچت گوه من ودخترامو بخورین و هرجا بشینن بگن پسر من حرام خوره  و........چی ?مسافرت بریم فوش میدن که چرا زنتو میبری ما بزرگت کردیم باید مارو ببری ونزارن یه پارک بدون دعوا راه انداختن با بچم بریم و.........  چی تا کی بایدسکوت کنیم اوناکاری کردن که من یکبار خودکشی کردم و همسرم الان 9ماهه زیر نظر روانشناسه از بس بهمون ظلم کردن و زندگیمونو تلخ کرد

پدر ومادر با بچه خودش اینکارا رو میکنه?

درسته ولی اگه پدر ومادر پسرشونواز خونه ای که طبقه دومو با پول خودش ساخته بیرون کنن وبه زنش برچسب هر ...

چقد سخت😐 ینی همه این کارا رو میکنن چون ازت خوششون نمیاد😑 زیادی بی منطق ان

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
پدر مادر هر چقد هم بد باشن ولی باید حرمت نگه داشت شما وظیفه ای نداری اگه هم کاری کنی از لطف خودت بود ...

ده سال زندگیمونو صرف اونا کردیم از پرستاری. پول و مواد غذایی و مسافرت بردن وکارای باغشونو انجام دادن بگیرتا خدمتکاری جلو دختراشون رو در صورتی که میلیاردرن ومیتونن کاراشونو کنن ولی گفتیم عاق والدین نشیم اما دیگه کم اوردیم و میگن یا ما یا زنت راه سومی نزاشتن که انتخاب کنیم چون من انتخاب همسرم بودم و مادرشوهرم میخواست دختر خواهرش عروسش بشه وبه خاطر اینکه همسرم طلاقم بده بر چسبی نموند که بهم نزنن ومنم ده سال سکوت ومحبت کردم تا قبولم کنن ولی بازم منو نخواستن همسرم یا باید منو دخترمونو قبول میکرد یا اوناروبه نظرتون وقتی نمیخوان چیکار میتونیم بکنیم همسرم تنها هم رفت دیدنشون ولی قبولش نکردن و گفتن زنت باید گوه مارو بیاد بخوره وگرنه پسرمون نیستی و فقط طلاق

چقد سخت😐 ینی همه این کارا رو میکنن چون ازت خوششون نمیاد😑 زیادی بی منطق ان

به خدا کاری کردن که میخواییم از این شهر بریم دیگه خسته شدیم به قران خدا قسم یکبارم بهشون اخم نکردم حتی وقتی پدرو مادرموفوش میداد هم سکوت کردم شاید کوتاه بیاد ولی بدتر کرد