2777
2789
عنوان

کمک به چاق شدن برای بارداری 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ببخشید ی سوال داشتم من ۳۱ هفتمه دیروز رفتم سونو وزنش ۱۵۰۰ بود ب نظرتون کم نیس؟وزن نینی شما چقد ب ...

نه عزیزم نرماله من 2کیلو بود دلستر خیلی بخور بستنی من با این دوتا وزنشو بردم بالا چون تا 7ماه ویار داشتم میگفتم اصلا وزن نمیگیره 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
نه عزیزم نرماله من 2کیلو بود دلستر خیلی بخور بستنی من با این دوتا وزنشو بردم بالا چون تا 7ماه ویار د ...

همون منم ویار داشتم تا ۵ ماه میترسم وزنش کم باشه واسه شما تو ۳۱ هفته ۲ کیلو بود؟

همون منم ویار داشتم تا ۵ ماه میترسم وزنش کم باشه واسه شما تو ۳۱ هفته ۲ کیلو بود؟

تو 32هفته 2کیلو بود کم نیست نترس اصلا پودر لیدی میل از دکترت بپرس اگه گفت بخر بخور دلستر و اگه قند نداری حتما بخور 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
تو 32هفته 2کیلو بود کم نیست نترس اصلا پودر لیدی میل از دکترت بپرس اگه گفت بخر بخور دلستر و اگه قند ن ...

پودر لیدی میل و از دکترم پرسیدم گفته بهم خبر میده بخورم یا ن ولی دلستر و حتما میخورم خدا کنه بیشتر وزن بگیره دوس دارم وزنش خوب باشه🥺

چه رژیمی؟ فقط تو رو خدا نگین کالری شماری یه سری انقدر به هوای کالری زیاد غذاهای کربوهیدارت دار خوردم ...

من خودم از لیمومی رژیم افزایش وزن گرفتم
اما میدونم رژیم بارداری هم داره خیلی خوب رسیدگی میکنن و تو پیجشون دیدم که چجوری نتیجه می‌گیرن
خود من خوب وزن اضافه کردم