2777
2789
عنوان

کمک به چاق شدن برای بارداری 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 44 پست

توروخدا.... حامله بشی چاق میشی، دیگه چاق شدن قبلش برا چیته!! فقط خودتو تقویت کن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم از لیمومی رژیم افزایش وزن گرفتم اما میدونم رژیم بارداری هم داره خیلی خوب رسیدگی میکنن و تو پ ...

اره دقیقا من رژیم پیش بارداری گرفتم از لیمومی و خیلی راضی بودم الان هم رژیم بارداریشون رو دارم

مرسی عزیزم  خوش به حالتون پیجشون رو میدید؟

من لینک دعوت اختصاصیمو دارم میتونی از لینک من وارد بشی رژیم بگیری که تخفیف هم بهت بده

توی گوگل لیمومی سرچ کنی میاد بالا واست عزیزم

این هم لینکمه عزیزم https://my.limoome.com/campaign?ref=0aJ4n421ETg7ymBcILSZ538m

من لینک دعوت اختصاصیمو دارم میتونی از لینک من وارد بشی رژیم بگیری که تخفیف هم بهت بده توی گوگل لیمو ...

پس یعنی رژیم افزایش وزن در قالب پیش از بارداری میدن؟

اینجوری عالی میشه 

حتما امتحان میکنم ممنون گلم  

پس یعنی رژیم افزایش وزن در قالب پیش از بارداری میدن؟ اینجوری عالی میشه  حتما امتحان میکنم ممن ...

اره گلم دقیقا

خواهش میکنم موفق باشی   مطمعنم نتیجه رو میبنی و میای اینجا میگی بهم  

برید دکتر تغذیه

بله خانوما همونجور‌که چاقی خطرناکه برای بارداری لاغری زیادم خطرناکه مادر نمیتونه جنین رو تحمل کنه و خودش اسیب میبینه خیلی وقتاو سقط میاره

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
خوبه دخمله؟ ایکاش یکم بیشتر اضافه می کردین زایمانتون طبیعیه؟

اره دخمله دکتر گفت خوبه هرچی اضافه کردم کیسه اب و جفت و بچست 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
پودر لیدی میل و از دکترم پرسیدم گفته بهم خبر میده بخورم یا ن ولی دلستر و حتما میخورم خدا کنه بیشتر و ...

دلستر سیب خوبه بخور من واقعا نتیجه گرفتم ماشاالله تو دوهفته 700گرم اضافه کرده بود  

برید دکتر تغذیه بله خانوما همونجور‌که چاقی خطرناکه برای بارداری لاغری زیادم خطرناکه مادر نمیتونه جن ...

کاملا درسته عزیزم دکتر هم همین رو گفتند حالا در رژیم لیمومی ثبت نام کردم انشالا که موفق باشم

دلستر سیب خوبه بخور من واقعا نتیجه گرفتم ماشاالله تو دوهفته 700گرم اضافه کرده بود  

چقد خوب منم شرو کردم دلستر میخورم خداکنه جواب بده پودر لیدی میل وبا دکترم مشورت کردم گف ک بخورم از فردام میخام اونو شروع کنم خداکنه وزنش بیشتر شه

چقد خوب منم شرو کردم دلستر میخورم خداکنه جواب بده پودر لیدی میل وبا دکترم مشورت کردم گف ک بخورم از ف ...

بخور ان شاءالله که تپلی میشه چون وزنش 4هفته اخر زیاد میشه