2777
2789
عنوان

برای حساسیت فصلی کودکان چکارکنم

1931 بازدید | 13 پست

بدون امپول 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

هیچی منم فقط سیتریزین میدم . هروقت میریم پارک تو بهار بچهام سرفه وأبریزش بینی میکیرن دماغاشون از بس میخارونن قرمز میشه

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در چه حد ؟  شربت سیتریزین خوبه

شدید. عطسه ابریزش

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
هیچی منم فقط سیتریزین میدم . هروقت میریم پارک تو بهار بچهام سرفه وأبریزش بینی میکیرن دماغاشون از بس ...

ضررداره اخه سیتریزین 

هر روز روزی چندبار میخوره

ضررداره اخه سیتریزین  هر روز روزی چندبار میخوره

هرروز نه روزهایی که حساسیتش زیاد تره روزی دوبار یک ونیم سیسی به بچه دوساله ۳ سیسی به بچه ۸ساله

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

پسر منم یه ماهه گرفتار شده ،مدام‌سرفه و آبریزش داره ،دارو هم تاثیر آنچنانی نداره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
هرروز نه روزهایی که حساسیتش زیاد تره روزی دوبار یک ونیم سیسی به بچه دوساله ۳ سیسی به بچه ۸ساله

کل بهار شدیده ابریزش و عطسه اش😢

الهی... دکتر نبردیش

امسال شدید صشد دکتر بردم زادیتن و کتوتیفن داد