cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 عنوان برای حساسیت فصلی کودکان چکارکنم 1931 بازدید | 13 پست بدون امپول من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺 1401/02/28 | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عممم۲ عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 2362 هیچی منم فقط سیتریزین میدم . هروقت میریم پارک تو بهار بچهام سرفه وأبریزش بینی میکیرن دماغاشون از بس میخارونن قرمز میشه هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 در چه حد ؟ شربت سیتریزین خوبه شدید. عطسه ابریزش من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 هیچی منم فقط سیتریزین میدم . هروقت میریم پارک تو بهار بچهام سرفه وأبریزش بینی میکیرن دماغاشون از بس ... ضررداره اخه سیتریزین هر روز روزی چندبار میخوره من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
یاسمن1373 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 4535 شدید. عطسه ابریزش همون سیتریزین بده بهش چند روز بده تا علائم کمتر بشه بچه های منم همینطورن 😞 نه شدید ، ولی آبریزش دارن 😖
عممم۲ عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 2362 ضررداره اخه سیتریزین هر روز روزی چندبار میخوره هرروز نه روزهایی که حساسیتش زیاد تره روزی دوبار یک ونیم سیسی به بچه دوساله ۳ سیسی به بچه ۸ساله هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22458 پسر منم یه ماهه گرفتار شده ،مدامسرفه و آبریزش داره ،دارو هم تاثیر آنچنانی نداره زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 هرروز نه روزهایی که حساسیتش زیاد تره روزی دوبار یک ونیم سیسی به بچه دوساله ۳ سیسی به بچه ۸ساله کل بهار شدیده ابریزش و عطسه اش😢 من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
عممم۲ عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 2362 کل بهار شدیده ابریزش و عطسه اش😢 الهی... دکتر نبردیش هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 الهی... دکتر نبردیش امسال شدید صشد دکتر بردم زادیتن و کتوتیفن داد من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
عممم۲ عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 2362 امسال شدید صشد دکتر بردم زادیتن و کتوتیفن داد زادیتن که خیلی خوبه هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
roghi_1300 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 3 دختر منم۵ماهشه بینیش گرفته نمیتونه نفس بکشه عطسه و سرفه داره ولی ابریزش بینی ندارههر چه قد قطره میزنم تو بینیش فایده نداره باز نمیشه