2777
2789
عنوان

کسانی که قلیون میکشن بیاید لطفا

80 بازدید | 15 پست

من عادت دارم به قلیون کشیدن 

قلیون محلی میکشم و خیلی وابسته ام اما مدتیه نامزد کردم و به شدت مخالفه و میگه نباید بکشی و اصلا در نظر نمیگیره من نکشم اذیت میشم چندبار واقعا سعی کردم ترک کنم نتونستم تو خونمون هم مادرم و خواهرم اینا همیشه میکشن و جلو چشمه 

چیکار کنم آیا نامزدم ممکنه کوتاه بیاد؟ همیشه سر این موضوع قهر و دعوا داریم 

تو اگر دوستش داشته باشی ترکش میکنی

برای من خیلی خیلی سخت بود هرشب میکشیدم و نمیتونستم نکشم

اراده کردم بارها نشد تا ابنکه یه دلیل روشن و محکم پیدا کردم که هروقت اغفال شدم جلومو میگرفت

اگر واقعا عاشقشی اون یه دلیل محکمه که مبتونه توی ترک نجاتت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم نیست چی تو اون لعنتی میریزن که اینطور وابستگی میاره

یه بار که رفتی بکشی تو قهوه خونه اون ماده ای که داخلش به عنوان تنباکو ریختن پنهانی بریز تو یه پلاستیک تمیز، بزار جیبت،

ببر یه آزمایشگاه بگو آزمایش کنند بهت بگن چه موادی توش هست،

بعد برو پیش یه دکتر یا متخصص ترک اعتیاد 

بهش بگو برای همون مواد برات نسخه ترک بپیچه

من به خاطر همین موضوع قلیون چندتا خواستگار خوب رو رد کردم چون می‌دونم اعتیادش افتضاحه

معلوم نیست چی تو اون لعنتی میریزن که اینطور وابستگی میارهیه بار که رفتی بکشی تو قهوه خونه اون ماده ا ...

قهوه خونه نیس تو خونه میکشیم دیگه می‌دونیم هیچی توش نیست اما اعتیادش بخاطر نیکوتینشه

ینی پنهانی اشکال نداره ؟

درکل نکشی که بهتره عادتت از سرت بیوفته  ولی وقتی میبینی خیلی اذیتی وقتی نیس یکم بکش نه زیاد بشینی قشنگ مزه بده بهت😂یکم بکش بعدم جمع کن فقط خودت اذیت نشی

و یه چیزم بگم

این موضوع انتها نداره

اگه خودتو مهار نکنی بعدا خیلی آسیب زا هست

یه بنده خدایی تو فامیل سر اعتیاد خودش،سه تا پسرانش معتاد شدن

یکیشون تو جوونی سر همین اعتیاد فوت کرد

اگه تو الان باهاش مبارزه نکنی نسل بعد از تو مجبور به این مبارزه تن بدن

درکل نکشی که بهتره عادتت از سرت بیوفته ولی وقتی میبینی خیلی اذیتی وقتی نیس یکم بکش نه زیاد بشینی قش ...

مشکل اینه که هم زیاد میکشم هم همیشه تو خونه جلو چشمه چون بقیه میکشن هم ترکش سخته😂

آبجی معلومه حرفه ای هستیا😂

مشکل اینه که هم زیاد میکشم هم همیشه تو خونه جلو چشمه چون بقیه میکشن هم ترکش سخته😂آبجی معلومه حرفه ا ...

😂😂اطرافیانم زیاد میکشن خودم نه اصلا نمیکشم ولی تو جوش هستم به هرحال