2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمتو با روغن زیتون ماساژ بده لاستیک بکش برو پیاده روی ،خوب عرق میکنی شکمتم تخت میشه

وای ممنونم عزیزم. من از بعد از زایمان شکمم شل شده. شما خودت اینو تجربه کردی‌؟

چرا باید عرق کنی؟؟؟ 

اخه بعد از زایمان شش کیلو اضافه کردم. پوستمم شل شده . البته تنبلی هم کردم خودم تا الان. بچم دیگه خدا رو شکر بزرگ شده دیگه می‌خوام به خودم برسم

وای ممنونم عزیزم. من از بعد از زایمان شکمم شل شده. شما خودت اینو تجربه کردی‌؟

خودم نه،ولی خواهرم بعد زایمانش با این روش نتیجه عالی گرفته

خدای مهربونم❤️ برای تمام لحظاتی ک تو با من بودی و من بی تو منو ببخش😔

اخه بعد از زایمان شش کیلو اضافه کردم. پوستمم شل شده . البته تنبلی هم کردم خودم تا الان. بچم دیگه خدا ...

خیلی عالیه که میخوای به خودت برسی.. اما تمام روش های که باعث عرق کردن شما میشن در واقع باعث از دست رفتن آب بدن شما میشن .. نه کاهش چربی! پس شما حتی اگر بعدش وزن کنی و وزن کاهش یافته باشه در واقع لاغر نشدی ! با اولین لیوان آبی که بخوری همه چی برمیگرده سرجاش . یه برنامه ی غذایی خوب + ورزش مناسب + صبوری و مداومت به کاهش وزن اصولی منجر میشه 

خیلی عالیه که میخوای به خودت برسی.. اما تمام روش های که باعث عرق کردن شما میشن در واقع باعث از دست ر ...

آره عزیزم حتما دکتر میرم یک برنامه غذایی مناسب میگیرم. کفش آهنی پام کردم که انشاالله برگردم به دوران قبل زایمان