2777
2789
کل ۶۴ صفحه رو خوندم مرسی استارتر عزیز خودمم درگیر اسک دختر هستم.اسمای امتخابی من تغییر نکرد و هنوزم ...

عزیزززززززدلممممم بسلامتی امیدوارم بسلامتی و دلخوش دخترنازتو بغل کنی .الان یه تاپیک برا سیسمونی میذارم ببینم کیا میان چون واقعا لازم داریم شماهم اونجا بیابن حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل ۶۴ صفحه رو خوندم مرسی استارتر عزیز خودمم درگیر اسک دختر هستم.اسمای امتخابی من تغییر نکرد و هنوزم ...

رایا🥰بهترین  هدیه خدا 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اسی همه اسم ها قشنگ و خاص هستن 😍 مهم اینکه چی به دلت بشینه وقتی اسمشو دوست داشته باشی صداشم می‌کنی ...

عزیزم اره حق با شماست واقعا انقد اسمها قشنگ بود انتخاب سختتر شد تازه اینا پیش همسر هم غربال میشن تا منتخب بشن ولی با نظر خیلی دوستا موافق بودم ک اسم معناش قابل فهم باشه و....

بچه ها لطفا تو خرید سیسمونی ماها رو کمک کنید تو تاپیک جدیدی ک زدم خواسته خیلی از دوستان بوده پس خیلی واجب این راهنمایی💞ممنون که انقد خوبین و انقد کمکمون میدین😘

نمیدونم معنیشو ولی خدای خیلی زشته بعضی اسمای امروزی

من که اسمهای امروزی رو با معنادارتر از قدیمی ها میدونم.فقط چون جدید هستن پذیرشش برا بعضی‌ها سخته......

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

نیکی نیلا، دخترای ناز من😍😍😍😍

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

نیلا و نیکتا😍 من سه قلو باردارم دو تا دختر یه پسر میخوام اسم دوتا دخترامو بزارم نیلا و نیکتا پسرمم ادنان

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)