2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسمای مهتاب مریم دینا واسم انتخاب شده اما بابام گفته ک دختر بشه هستی پسر ماهان همونجوریم رو حرف ...

چه خوش سلیقه هستن پدرتون😍

من قرار بوده اسمم شهرزاد یا ملیکا بشه

ولی مامانم خواب دیده و اسمم مذهبیه 

اصلا دوسش ندارم🥲

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
چه خوش سلیقه هستن پدرتون😍 من قرار بوده اسمم شهرزاد یا ملیکا بشه ولی مامانم خواب دیده و اسمم مذهبی ...

فدای شما♥️بابام میگ هربار صدات میکنم معنیشو حس میکنم😂درست میگه 

شهرزاد فشنگه😍

ولی اسم های مذهبی هم خوبن

اسمتون چیه؟

مانلی خیلی قشنگه خدا دخترت رو حفظ کنه 

خیلی ممنونم عزیزم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

آگرین 

سوالی در مورد شیفتینگ لوسید دریم داشتین بپرسین😱😁لینک تاپیک درباره شیفت https://t.me/shifting_room چنل شیف /topic/8640967/%d8%b4%db%8c%d9%81%d8%aa%db%8c%d9%86%da%af-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%86