tanin70 مدیر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 896 عنوان شیکترین اسم دختری ک تاحالا شنیدین | مشاهده متن کامل بحث + 136879 بازدید | 1879 پست بابا من هرچی میگردم یا سخت تلفظشون یا تکراری 1401/02/28 | 00:08 40 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7770 ارام بتی ومانلی مسخره ترینش بوده😐شیک سراغ ندارم خانوم مودبچرا توهین میکنی میگی مسخرس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکه ی سرچ بزنی میفهمی مانلی و مانلیا جزو اسمای بین المللی ان ک توی کشور های مختلف معنی های مختلفی دارنتو یونان ب معنای پری دریایی تو امریکا ب معنای گل همیشگیو در ایران ب معنای جاودانه بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم. (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
baharnaz1397 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 9455 به نظرم اسم هایی که با مدسال نباشن و قدیمی نباشه همیشه شیک هستن. مثلا اواخر دهه هشتاد ستایش خیلی شی ... ارغوان دختر زیبای من😍😍😍
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7770 اخه بخدا سابتی و پیجی نمونده ک نچرخیدم همه یا سخت تلفظشون یا تکرارین باز الا بچه ها بهتر دارن میکن ببین اینارو دوس داری عزیزم❤️نیروانامانلینهالاِلا رُزملورینرزالینرزرزاتپشهمتااِلآیبرفینپِرَنسادلواندلویندایاناژیکانهلنساهیوانهوژانهاناکارولیننازلینازانجانانیلنباتگندملناگیسولنیاآرنیکاآرمیتیآمیتیسملودی بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم. (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7770 این شاهرخ استخری اسم پناه و نبات و باکلاس کرد وگرنه اینا قبلا جز نواقص بودن مخصوصا اسم نبات یاد پیرز ... ناقص چیز دیگه ایه ک این اسمارو مسخره میکنی@نی_نی_یار_پنج عزیزم ببین توهین میکنن ب اسم عزیزامون بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم. (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7770 بنظرتون اسم پسر کدومش بهتره کیسان رادوین آراد کیسانخواهرشم بزارید کیناز🥰😍 بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم. (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7770 اسم دختر منم رستا همه فکر میکنن از فیلم تقلید کردم درحالی که اصلا ندیدم نمیدونمم موضوعش چیه از اینتر ... پسرتم بزار راستین😁😍😍😍😍😍 بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم. (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
مامانسهفوتبالیست عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 1124 یه اسم شیک با معنی و ایرانی هم به تو راهیم بگین دختر اولممرسانا هست دست دارم اخر اینم نا داشته باشه ... دوستم گذاشته مرسانا و رکسانا
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7770 برا شوخی گفتم وگرنه نمیذارم اسمایی ک گفتبن خیلی خاص بودن خودمم انتخاب کردما وایسا بگم نظر بدین برکه ... برکککهه خیلییییی قشنگههههههههههههههههههههه توی پیشنهادامم بود بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم. (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7770 حاجیه خانوم شیتال حاج خانوم أکریما کربلایی شیتال بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم. (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7770 منم اسم دخترمیخوام اخرش نا باشه مثل ملینا شاناهانا بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم. (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
دخترزمستون۱۱_۱۱ عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 2173 اسم دختر خودم.... آندریا پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
بانوی_خلبان عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 7847 دریا نسیمبارانپناه پرواز ✈ ورزش🏊♀️ سفر 🌏 تئاتر 🎭 سینما 🎬 کنسرت🎸
امیییییید عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 976 خانم ها اسم پسر و دختر بگین به اسم غزل بیاد ممنون دختری از دیار غم ۱۳۸۲