2777
2789
عنوان

دارم کچل میشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 30 پست
چند ماه میگذره از کرونات؟  بیوتین رو امپولش رو زدی یا قرص؟

از کرونام حدود ۴ ماه. قرص بیوتین

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ منظم بزنی هر هفته یدونه اره اثر میکنع تا یک ماه البتع بستگی ب بدنت هم داره اره زدم خودم بد نبود ب ...

شما هم ریزشتون ب خاطر کرونا بود؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
از پارساله موهام میریزه و شوره هم گرفته شدید طوری ک هفته ایی چهاربار میرم حموم 

وای یعنی بعد ۱ سال هنوز خوب نشده؟ 

دکتر نرفتی؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
چند ماه بعدش خوب شدی؟

بعد از ۱ هفته که شامپو گیاهی سبغ رو استفاده کردم  کم کم ریزش موهام قطع شد، الان نزدیک به یک ساله که دیگه از همین شامپو استفاده میکنم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سلام، عمه ام، و دکتر که رفتن اگر اشتباه نکنم قرص زینک براشون تجویز کرد،الان طبق گفته خودشون خیلی خوب ...

ریزششون عوارض کرونا بود؟ یا علت دیگه ای داشت؟

ن من کلا ریزش مو دارم شدید ، الان دوباره شروع کردم بیوتین زدن ، زینک هم عالیه

ممنون که جواب دادی عزیزم

الان روزی چند تا میریزه؟

الان خیلی بهتر شده راستش نشمردم. اما قبلا رو زمینم زیاد بود هی جارو میزدم. الان خیلی بهتره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
الان خیلی بهتر شده راستش نشمردم. اما قبلا رو زمینم زیاد بود هی جارو میزدم. الان خیلی بهتره.

ممنون که جواب دادی عزیزم 

عصاره رز ماری از عطاری باید بگیرم؟  مجبورم هر روز بشورم وگرنه چرب میشه بیشتز میریزه

هر چی بیشتر بشوری بیشتر چرب میشه و بیشتر میریزه 

بیشتر از هفته ای ۲ بار شستشو فقط ضرر داره 

عصاره رزماری خودت درست کن 

گوگل کن 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ ..