2777
2789
عنوان

دارم کچل میشم😭😭😭

473 بازدید | 30 پست

اسفند پارسال اومیکرون گرفتم. بعد اون کف سرم شدیدا چررررب میشه شدید، موهام میریزه شاید در روز ۱۰۰ یا ۲۰۰ تا 

زینک و آهن رو یه هفته س شروع کردم میخورم ، دیگه نمیدونم چی کار کنم، 

کسی بوده بعد کرونا ریزش بگیره و خوب بشه؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

آره من

بعدش هم خوب شدم، شامپو سبغ بزن عالیه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بعد کرونا موهام خیلی ریخت الان دوماهه بیوتین و زینک میخورم بهتر شده.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم بعد کرونا وحشتناک سرم چرب شده و اصلا هم خوب نمیشه

چند وقت میگذره از کرونات؟ 

ریزش هم داری؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
آره من بعدش هم خوب شدم، شامپو سبغ بزن عالیه

چند ماه بعدش خوب شدی؟

عصاره رز ماری بزن  موهات رو ۲ باز در هفته بیشتر نشور بازم شد شامپو خشک اضافه کن

عصاره رز ماری از عطاری باید بگیرم؟ 

مجبورم هر روز بشورم وگرنه چرب میشه بیشتز میریزه

منم بعد کرونا موهام خیلی ریخت الان دوماهه بیوتین و زینک میخورم بهتر شده.

چند ماه میگذره از کرونات؟ 

بیوتین رو امپولش رو زدی یا قرص؟