2777
2789

یه بار دیگه هم گفته بودم فکر کنم پنجره اتاق من درست جلوی هالشون هست اینا شبا پرده نمیکشن از اتاق من داخل خونشون کامل معلومه منم عادت دارم تو اتاق قدم بزنم کلا داخل خونشون معلومه بعد لباسش خیلی بده واقعا با اینکه پسرشم فکر کنم ده یازده سالش باشه البته جفتی طبقه اخر هستیم نمیدونم برم بهش بگم یا نه اصلا با هم ارتباطی نداریم البته 

میگم شاید خونه کناری ها یکی دید داشته باشه براش بد بشه وگرنه قسم میخورم من دنبال فضولی نیستم اصلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم تو پرده اتاق خوابت و بکش تا اونها رو نبینی الان بریی بگی اونم میگه به شما ربطی نداره ناراحت ...

میگ ساختمون های کناری دید بزنن . بیچاره نیتش خیره وگرنه اینک دختره موردی نداره

نه اصلن من متوجه نشدم واسه چی مشکل دارید  اگه واسه خودتونه خب شما پرده رو بکشید

بابا اخه من چه مشکلی میتونم داشته باشم میگم شاید خونه های کناری پسری یا مردی باشه نگاه کنه براش بد بشه 

من فکر کردم خودت پسری ولی بعد متوجه شدم نگران پوشش اون خانمی رک گفتن فایده نداره ممکنه ری اکت خوبی نداشته باشه ی جور غیر مستقیمی از نگرانی خودت بگو که وای مثلا من احساس امنیت ندارم وقتی پرده خونم نمیکشم 

خب عزیزم تو پرده اتاق خوابت و بکش تا اونها رو نبینی الان بریی بگی اونم میگه به شما ربطی نداره ناراحت ...

کسی که پرده خونشو نمیکشه حریم شخصی برای خودش قایل نیست پس نمیتونه بگه سرت به کار خودت باشه😄

میگ ساختمون های کناری دید بزنن . بیچاره نیتش خیره وگرنه اینک دختره موردی نداره

عزیزم همسایمون خودش عاقله مطمئن باش خودش از من و ایشون بهار میفهمه ولی دلش نمیخاد حتما خودش همینطوری میخاد که پرده رو نمی‌کشه درسته 

من فکر کردم خودت پسری ولی بعد متوجه شدم نگران پوشش اون خانمی رک گفتن فایده نداره ممکنه ری اکت خوبی ن ...

میگم حتی تا حالا سلام و علیک هم نداشتیم مشکل اینه حالا یهو بدم در خونش میترسم بد باشه