2777
2789

رفته با دکتر مشورت کرده. دکتر گفته وقتی به بچه فشار بیاری واسه دستشویی رفتن در آینده دچاره مشکلات گوارشی میشه، بنظرتون درسته؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه شما مادرشی اگه باهات همکاری میکنه و حرفتو گوش میده یعنی امادگی داره.اینکه کی بچه رو از پوشک بگیری اصلا به سن نیس مثل ازشیرگرفتن جدا کردن جای خواب راه رفتن دندون دراوردن و ...

اولین باره میبینم یه پدر بهتر از مادر تونسته برا بچش تصمیم بگیره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مشکلات روحی رو شنیده بودیم ولی گوارشی دیگه چیه !یهنی چطور میشه ؟

میگه مثلا بعدا از دستشویی رفتن میترسه یا دچار یبوست و اینا میشه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
اول اینکه شما مادرشی اگه باهات همکاری میکنه و حرفتو گوش میده یعنی امادگی داره.اینکه کی بچه رو از پوش ...

میگم بریم باهم دستشویی میاد؛ ولی خودش بگه نه تو شلوارش جیش میکنه اگه نبرمش

اول اینکه شما مادرشی اگه باهات همکاری میکنه و حرفتو گوش میده یعنی امادگی داره.اینکه کی بچه رو از پوش ...

عزیزم دخترم من یکسال و خورده ای هستش بهش میگم جیش حالت دستشویی میشینه بنظرت بگیرمش ب حرف گوش میده

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
میگه مثلا بعدا از دستشویی رفتن میترسه یا دچار یبوست و اینا میشه

شما تست کن و تشویق کن ببین اگه امادگی داره و همکاری میکنه یعنی شروع کن.من دوسال تمام شد تازه شروع کردم روش کار کردن و ۳ماه بعدش جدی گرفتم و جدا کردم ولی خب خطا خیلی پیش میاد.باید با تشویق و برچسب اشتیاق درش ایجاد کنی