2777
2789
عنوان

چقد ممکنه حامله باشم به نظرتون؟

142 بازدید | 13 پست

سلام خانما من ۳ ماه پیش ۲۸ بهمن روز ۸ سیکلم یه رابطه داشتم که منی وارد واژن شد تقریبا ۱۸ ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم ه روز که از رابطم میگذشت ینی روز ۱۲ سیکلم سونو دادم ضخامت آندومترم ۴ بود و عصرش خونریزی کردم ۳ روز خیلی کم فقط دستشویی که میرفتم میومد با اینکه تازه پاک شده بودم  اسفند هر هفته آزمایش دادم منفی بود بعد روز ۱۷ سیکلم دوباره سونو دادم ضخامت رحمم ۶ بود تخمدان بزرگتر از حد نرمال با فولیکول های نارس روز ۳۲ سیکلمم باز سونو دادم ضخامت رحم ۱۰ و باز تخمدان بزرگ و فولیکول نارس ۲۱ اسفند باید پر میشدم نشدم آز دادم منفی بود آمپول پروژسترون زدم ۵ روز بعدش خونریزی کردم روز قبل خونریزیمم آز دادم منفی بود ولی خونریزیم حجمش خیلی کم بود خونشم غلیظ و ببخشید حالت کشدار بود و با لکه بینی شرو شد بعد باز شدم و با لکه بینی ام تموم شد و زیادم درد نداشتم در صورتی که همیشه خیلییی درد داشتم حجم خونریزیم زیاد و رقیق بود روز اول و دوم  توی عید نتونستم آزمایش بدم ولی هر روز بیبی زوم منفی بود ۱۴ روز کلا از خونریزی اسفندم میگذشت ولی ۱۰ فروردین دوباره خونریزی کردم با لخته های ریز ریز یکمم حجمش بیشتر شده بود ولی کلا ۲ روز طول کشید ۴ روز بعدش آزمایش دادم منفی بود سونو دادم صخامت آندومترم ۷نیم بود نمیدونم پریود بودن یا نه این خونریزی من ۲۶ فروردین منتظر پریود بودم که نمیشدم رفتم آزمایش دادم چند روز بعدش منفی بود تا اینکه ۷ اردیبهشت خونریزی کردم ینی ۲۸ روز بعد از خونریزی فروردین  ولی باز حجمش خیلی کم بود و با لکه بینی شروع شد من تاحالا اصلا لکه بینی نداشتم😪 اخرشم با لکه بینی تموم شد با لکه بینیا ۸ روز طول کشید من پریودام ۵ ۶ روزه بود😭 روز ۱۲ بعد از خونریزیم سونو دادم صخامت رحمم ۸ نیم بیشتر بود که دکتره ۹ زد یه فولیکول ۱۶ ام داشتم در صورتی که قبلش سونو میدادم میزر فولیکول نارس و تشخیص داد یکمم تنبلی دارم در صورتی که من قبل از این رابطه اصلا تنبلی نداشتم الانم ۲۰ سیکلمم هنوز خونریزی نکردم در صورتی که ماه پیش ۱۴ روز بعد دوباره خونریزی کردم به نظرتون ممکنه حامله باشم؟ ینی تازه این ماه باردار شده باشم؟ مثلا بهمن بعد رابطه لقاح گرفته باشه ولی اردیبهشت لانه گزینی کرده باشه؟ چون درست بعد تموم شدن خونریزیم درد تخمدان و معده درد داشتم با درد دور ناف و درد نوک سینه که هنوزم نوک سینم درد میکه الان یه ماه مدام درد میکنه به نظرتون چند درصد ممکنه حامله باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا ببین یه زن په دردو مصیبی و تحمل میکنه بعد مردم یه حرکت میزنه فقط :/

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

چقدر آزمایش و سونو مگه مشکل خاصی داری 

خوب خونریزی ها ک کلا بهم ریخته این ماه فک کنم دیگ درست بشه اگه از موعد گذشت بیبی بزن اگه مثبت بود ک آزمایش بده نبود هم ک هیچ 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
چقدر آزمایش و سونو مگه مشکل خاصی داری  خوب خونریزی ها ک کلا بهم ریخته این ماه فک کنم دیگ درست ...

ینی ممکنه حامله باشم؟از ۳ ماه پیش تا الان اصلا رابطه نداشتم دیگه😪

ینی ممکنه حامله باشم؟از ۳ ماه پیش تا الان اصلا رابطه نداشتم دیگه😪

فک کردم اقدامی ک اینهمه سونو میدی 

نه دیگ احتمالش نیس فقط بهم ریخته هورمونات

فک کردم اقدامی ک اینهمه سونو میدی  نه دیگ احتمالش نیس فقط بهم ریخته هورمونات

اخه چرا بعد اون رابطه باید هورمونام بهم بریزه تو این همه سال که پریود میشم یه بارم این اتفاق برام نیوفتاده😭

نه بابا نامزدم خیلی میترسم خجالت میکشم😭

نترس چیزی نیس اگه از بهمن باردار بودی اینهمه سونو دادی دیگ حداقل کیسه جنین رو نشون میداد باردار نیستی اگه این ماهم سیکلت درست نشد ب دکتر بگو برات دارو و سونو میده لخته ها و لکه هام بخاطر دیواره رحمه ک نازک شده 

نترس چیزی نیس اگه از بهمن باردار بودی اینهمه سونو دادی دیگ حداقل کیسه جنین رو نشون میداد باردار نیست ...

اخه اصلا لخته ندارم فقط تو اون خونریزیم که ۲ روز بود لخته بود ممکنه این ماه تازه باردار شدا باشم چون بلافاصله که خونرریزیم قطع شد درد تخمدان و سینه درد و معده و اطراف ناف داشتم ممکنه ۳ ماه پیش لقاح گرفته باشه این ماه تازه لانه گزینی کرده باشه ؟ بخاطر همین خونریزیام کم شده باشه؟ چون درد پریم نداشتم زیاد  این ماهم که سونو دادم ضخامت رحمم روز ۱۲ سیکلم ۹ بود😭

اخه اصلا لخته ندارم فقط تو اون خونریزیم که ۲ روز بود لخته بود ممکنه این ماه تازه باردار شدا باشم چون ...

ن عزیزم نمیشه ممکنه برا کسی لانه گزینی دیر باشه ولی برا کسیه ک اقدامه و نزدیک پری اقدام داشته شما چند بار خونریزی داشتی سونو هم ک دادی حتما نشون میداد تخمدان و رحم همرو سونو نشون میده در صورتی میتونی باردار بشی ک این ماه رابطه داشته باشی

ن عزیزم نمیشه ممکنه برا کسی لانه گزینی دیر باشه ولی برا کسیه ک اقدامه و نزدیک پری اقدام داشته شما چن ...

نه فقط همین یه بار بود به نطرت میتونه واسه اورژانسی و آمپول پروزسترون باشه؟ اخه اونم میگن بعد یه ماه عوارضش میره😭