2777
2789
عنوان

کسایی که اصلاح سبک کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3792 بازدید | 21 پست
یعنی شام بخورم دیگ هیچی نخورم تا ناهاز؟ 

بعله من فقط ۵۶ کیلو بودم اما اینکارو کردمو ۶ کیلو وزن کم کردم عین معجزه بود همه ی چربیهای دور تخمدانم آب شد بااینکه وزنی آن چنان نداشتم اما همون نمیذاشت هورمونام ترشح بشه البته الان روزی سه وعده میخورم اما یادت باشه نباید بیشتراز سه بار درروز چیزی توی دهانت بزاری یک دونه برنج رو مثلا الان خوردی خودش یک وعده غذایی حساب میشه البته آب ومایعات وقهوه مجازه میتونی بخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه چی؟؟  میشه خورد؟

میوه های شیرین نه 

انار وخانواده ی توت ها میشه بخوری اگه خواستی روزانه ۵تا خرما هم بخور حتما با مغزیجات یا ارده باشه میوه شیرین خواستی بخوری هم همینطور با گردو وسایرمغزسجات

میوه های شیرین نه  انار وخانواده ی توت ها میشه بخوری اگه خواستی روزانه ۵تا خرما هم بخور حتما ب ...

برای این روزه متناوب میشه فاصله ناهار تا صبحانه رو انجام داد یعنی من ناهار چون ساعت چهار می‌خورم دیگه چیزی نخورم تا صبحانه هشت صبح فرداش؟فقط درحده مغز و خرما و اینا بینش

میوه های شیرین نه  انار وخانواده ی توت ها میشه بخوری اگه خواستی روزانه ۵تا خرما هم بخور حتما ب ...

میوه و خرما و ...  هم جز وعده های اصلی میخوردید ؟ میشه لطفا یکی دو روز برنامه تون رو بگید ممنون

شکرو هر چی توش شکره حذف کردم خوابمو تنظیم کردم صبح زود بیدار میشم شبم زود میخوابم برنج ونون هم کم کر ...

ببخشید پروتیین یعنی  فقط گوشت و مرغ باید بیشتر باشه؟

من خیلی لاغر و کوچولو شدم همه مسخرم میکنن چون استخوان بندیم ریزه و لاغرم شدم ، نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد یه کم چاق بشم 

تغذیه و رژیم درمانی

دکتر میر حسین کاظمی :

رژیم های چاقی و لاغری

افزایش قد کودکان و نوجوانان

تغذیه دوران کودکی ، نوجوانی ، بزرگسالی و سالمندی

تغذیه ی دوران بارداری و شیردهی

تغذیه ی ورزشکاران

مشاوره ی تغذیه و ارائه ی رژیم های درمانی در بیماری های متفاوت

شماره تماس :

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816