2777
2789

پسره خیلی جزیی نگره ،مثلا چند بار ب‌دوستم گفته اا جوش داری‌شکلات نخور درصورتیکه چند تا جوش معمولی و کویچیکن ،یا گفته ی ناخونت کوتاه‌کردی بقیه ن ،یا دوستم عادت داره موقع حرف زدن‌ یکم دستش‌تکون میده پسره ادا درمیاره کلا خیلی رک و‌راحت حرف میزنه بعد وقتی دختره  بهش میگ من اینطورم میگ شوخی‌کردم من دوست دارم بهترین باشی و..😐،ازون طرف پسرخیلی ابراز علاقه میکنه اما خب اگ ادم‌کسیو دوست داشته باشه ک این‌ایرادارو‌نمیگ بهش اونم تو این دوره اشنایی دوستم میگ با این رفتاراش‌معذب میشه یا بهش میگ استین‌مانتوهات بلند باشه یا یکم موهات بپوشون..

کنجکاو هم هست پسره وقتی دوستم تو جمع خانوادگیشونه پسره ازش میپرسه چی‌میگید؟؟کلا دوستم احساس راحتی باهاش نداره

بنظر شما درست میشن این رفتارا بعدا؟؟؟

نع

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این احاظ که گفتید درست میشه باید بگم که ن آدما رفتاررشون عوض نمیشه

ولی اگه همه چیزش اکی باشه این فک نکنم موضوع خیلی جدی باشع 

میتونه دوستتون با یه مشاور هم حرف بزنه

محبت تجارت پایاپای نیست🌹🌱
از این احاظ که گفتید درست میشه باید بگم که ن آدما رفتاررشون عوض نمیشه ولی اگه همه چیزش اکی باشه این ...

ممنون از راهنماییت اره گفتم با مشاورم صحبت کنه،اره بقیه چیزا اوکین اما خب این رفتاراش باعث شده  دوستم اعتماد بنفسش بیاد یکم پایین،و اینکه خیلی سوال میپرسه و تکرار میکنه

نه اگه دوست داشتن باشه ازادش میذاره 

در ضمن کسی که تو دوره اشنایی به پوشش فرد گیر بده و خودش رو محق بدونه که نظر بده شک نکنید در ازدواج تبدیل به یک ادم کنترلگر و رو مخ میشه 

تو اگر مرا اهلی کنی هردو به هم نیازمند خواهیم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنیا یگانه خواهم بود.

نه این خوب نیست این عتیقه را از کجا پیدا کرده وقتی تو دوره آشنایی اینقدر عیب جویی میکنه بعدا خدا به دادش برسه، تازه فضول هم هست هنوز هیچی نشده به اون چه که تو جمع خانوادگیش ن چی میگن 

بنظرم سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن همین الان ردش کنه بره

نه این خوب نیست این عتیقه را از کجا پیدا کرده وقتی تو دوره آشنایی اینقدر عیب جویی میکنه بعدا خدا به ...

😂😂😂بامزه گفتی عتیقه...اره نظرش اینه ادامه نده،من تجربه نداشتم. اینجا پرسیدم ببینم نظر شما چیه