2777
2789
عنوان

به معجزه اعتقاد داری؟!

193 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

شده یه معجزه براتون اتفاق بیفته...یه اتفاقی که محال بوده یا یه دعایی که احتمال اجابتش تقریبا صفر بوده برآورده بشه؟

شده بخورین به یه در بسته ای که جز خدا کسی نتونه بازش کنه؟

شده تو زندگیتون یه دست غیبی رو حس کنید که کمکتون میکنه؟؟

توضیح میدین؟

من خیلی به معجزه اعتقاد دارم ولی تا الان برام اتفاق نیفتاده ولی الان به شدت معجزه لازمم.....میشه دلگرمم کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من بار ها کمک خدا رو و معجزه شو تو زندگیم دیدم واقعا وقتای ک فک میکردم تموم شد باید بمیرم باید ب اخربرسه بعضی چیزا خدادستمو گرفت وبازم میگیره مطمئنم قربونش برم ک اینقد مهربونه❤🌹

ازما که گذشت اما..خداوحق!

آره واسه همه ی آدما پیش اومده.شاید اسمشو اشتباه بگیم ولی کاری ندارم خدا کمک کرده همیشه همیشه حواسش بهم بوده و هست.اونه که از من همیشه محافظت کرده در برابر همه چیز.باید ایمانت به خدا از ته دلت باشه ایمانت زیاد باشه.من هرچی دارم از نگاه خدا دارم.امیدوارم همیشه حواسش بهم باشه که جز اون کمک هیشکیو نمیخوام🤗

تموم زندگیم خدا

مرسی از کامنت قشنگت عزیرم...برای منم دعا کن لطفا🙏

محتاجم به دعا.حتما عزیزم.نگاه خدا همیشه همرات باشه.دستی از غیب به کمکت بیاد همیشه.

شک نکن خدا هست و میبینه و میشنوه و از دل ما خبر داره

تموم زندگیم خدا

اره پسرم سوزن خورده بود بعد یه روز گذشته بود رفتیم مشکوک شدیم خلاصه ک عکس بگیریم ببینم واقعا خورده 

بعد ک عکس گرفتن دیدیم دوتا سوزن خورده یکی تو ریه اش ب سمت قلبشع خلاصه ک سریع نامه ارجاع گرفتیم خدا کمک کرد و زود نوبت دادن بهمون تو بیمارستان دولتی و چند تا دکتر رسیدن رو سرمون خلاصه ک گفتن امکان داره ریه رو سوراخ کرده باشه و به سمت قلب بره و باید عمل بشه خلاصه ک داشتم میمردم از بغض و گریه تو اتاق امادگی برای عمل بودیم ک اومدن گفتن باید ببریمش خلاصه دیگ قلبم ریخت آیة الکرسی خوندم و سوره نه سوره یاسین گفتم خدایا ب خودت سپردم بعد پنج هشت دقیقه پشت در اتاق عمل موندن درو باز کردن بچمم تو بغلشون گفتن سوزنه اومده پایین ب سمت معدشه خلاصه ک معجزه شده بود برام یعنی بهترین معجزه عمرم اونجا بود هنوز ک یادم میاد گریم درمیاد همین چن ماهه پیش اتفاق افتاده ها ولی خدایاشکرت