2777
2789

وقتی با کسایی که اولین بار میبینیدشون یا صمیمی نیستید (جنس موافق) چجوری رفتار میکنین؟

چجوری صمیمی میشید با یکی؟ 

مثلا چیا میگید و چجوری بحث و باز میکنید؟ 

من وقتی وارد جمعی میشم که مثلا اولین بار میبینمشون احساس میکنم نمیدونم چی بگم 🤦🏻‍♀️☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی زود گرم میگیرم باهمه معمولا ت دیدار اول از اسم و سن و متاهلی و خونه زندگی و شغل و خانواده می ...

مثلا اکه اینارو بدونی و وارد یه جمع بشی که خیلیا انگار باهم صمیمی هستن و تو ازشون دورتری چجوری رفتار میکنی ؟ 

میری پیششون ؟

از یه لبخند شروع میشه 😂چند سالته حدس زدم تو این سن و سال باشی خوشبختم چه صورت شادابی داری ماشاءالله ...

مثلا من اگه با ادمای جدید ملاقات کنم احساس میکنم اکه الان برم پیشش و الان اینو بگمزشته و فلان 

به نظرم کلا آدم باید روی روابط عمومیش کار کنه من خیلی روابطم و ارتباط برقرار کردنم خیلی خوبه و آدم خ ...

خوشبحالت خیلی خوبههه اینجوری 

مثلا میتونی بگی دقیقا چیکار میکنی تا با یکی دوست بشی یا صمیمی بشین؟

مثلا من اگه با ادمای جدید ملاقات کنم احساس میکنم اکه الان برم پیشش و الان اینو بگمزشته و فلان 

ااشتباه می کنی احتمالا اونم پیش خودش همینو میگه اگه اینو بگم زشته ولی نه اتفاقا یکی از طرفین باید سرو زبون داشته باشه که سر دوستی یا آشنایی رو باز کنه 

ااشتباه می کنی احتمالا اونم پیش خودش همینو میگه اگه اینو بگم زشته ولی نه اتفاقا یکی از طرفین باید سر ...

اره ولی وارد جنع که میشم لبخند میزنم و تو چشمای طرف نگاه میکنم و کلا اوکیم و فکر میکنم خجالتی نیستم ولی اینکه نمیدونم باید چجوری شروع کنم

اره ولی وارد جنع که میشم لبخند میزنم و تو چشمای طرف نگاه میکنم و کلا اوکیم و فکر میکنم خجالتی نیستم ...

انه اسمشو نمی دونی بپرس اسمتون چیه ؟چقد بهتون میاد اسمتون منم ****هستم من ۲۰ ساله هستم تو چند سالته ؟دیگه پشت بند اینا خود به خود حرف میاد وسط مثلا اگه متاهیلین آشپزی برنامه غذای هفته و خیلی چیزای دیگه