2777
2789

من که باردارم بزنم اشکال داره؟

لثم داره میترکه دکتر فقط آموکسی سیلین ۵۰۰ داده میترسم واسه نی نی بد باشه یه دونه خوردم کلی استرس دارم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ضرر نداره آموکسی بخور. نخوری عفونت دندون وارد جنین میشه. خیییییییییییییییییییییییلی خطرناکه.  ...

جدی از دو تا دکترهم پرسیدم گفت ضرر نداره گروه B میشه

پس میخورم مرسی

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
نه اشکال نداره بخور دردش میخوابه ژل دندون بزن

از همین ژل ماله نی نی ها اشکال نداره ؟اخه منم لثه

از همین ژل ماله نی نی ها اشکال نداره ؟اخه منم لثه

نمیدونم میری داروخنه از همون دکتر دارو خونه بپرسی میگن بهت

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
خواهش می کنم. انشااله خودت و نی نی سالم باشید و فدای نی نی بشم. 

خدا نکنه مهربون منو نی نی کلی واست دعا میکنیم سلامت باشی💕

نمیدونم میری داروخنه از همون دکتر دارو خونه بپرسی میگن بهت

مامانم رفته گرفته میگه خوبه 

پس عصری میزنگم از دکتر میپرسم مرسی عزیزم