2777
2789

9 سالشه . بعد مامانم هر روز زنگ میزنه میگه الینا شبا نمیخوابه ، با بدبختی خوابش میبره ، وسط شباهم هی بیدار میشه میادمنو باباتو بیدار میکنه میگه میترسم میشه بیام پیش شما بخوابم ؟؟

بعد دیروز خواهرمو اوردم خونه خودم ، اتاق خالیو دادم بهش که بخوابه تا ساعت 12 هی میرفت و میومد ، براش چراغ خواب زده بودم هی میومد میگفت ابجی میترسم میشه برق هال و اتاقو روشن بزاری ؟ با اینکه شوهرم نسبت به نور حساسه ولی گفتم باشه برقای کل خونه رو روشن گذاشتم . رفت خوابش برد تا ساعت 2 و نیم که گوشیو خاموش کردم تا چشمام  داشت گرم میشد صدای پا شنیدم دیدم وایستاده دم در داره نگام میکنه . بردم دوباره اتاق پیشش موندم تا بخوابه . هی سه چهار بار اومدم خوابیدم تا داشت خوابم میبرد میدیدم دم دار وایستاده نگام میکنه همینجوری منم هی میترسیدم . بعد اخرین بار ازش پرسیدم الینا چرا نمیخوابی زد زیر گریه گفت اخه ابجی حس میکنم کسی تو اتاقه همیشه شبا ... واقعا ترسیدم . الانم چون دیشب نخوابیده رو کاناپه خوابش برده

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بدد گناه داره به عنوان خواهر کمکش کن ببر پیش روانشناس کودک یا سر کتابی چیزی بگیرید

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دکتر ببریدش بشین باهاش قشنگ حرف بزن شاید کسی اذیتش کرده بعدشم براش دعا بگیرید

چه دعایی ؟ یکی بهمون گفته بود قبل این بیخوابیای خواهرم که براتون دعا گرفتن ولی ما دنبالشو نگرفتیم 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

حالا چه اصراریه بچه ای که اینقدر ترسیده رو تنها بخوابونید!

خودش اول شبا میگه نه دلم میخواد تنها بخوابم بعد وسط شب میره پیش مامانمینا میخوابه . در اصل خودش نمیخواد پیش کسی بخوابه ولی از 12 شب به بعد تو خواب میاد پیشمون

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

چه دعایی ؟ یکی بهمون گفته بود قبل این بیخوابیای خواهرم که براتون دعا گرفتن ولی ما دنبالشو نگرفتیم

دعای دفع ترس دیگه 

ترسشو بگیرید با ماهیتابه و نمک 

حتما هم باهاش حرف بزن نکنه بچه رو اذیت کردن ترسوندن 

قران پخش کنه تو خونه سوره بقره و کلا زیاد صدا قران باشه خودشم بگین بخونه چهار قل و .. من خودم اول ازدواج حس میکردم یکی هست ی چیزایی میدیم یا جا ب جا شدن وسایل در اومدن لباسم و.. بهم گفتن قران بزار بلند تو خونه پخش باشه درست شد بالا سرش قران باشه موقع خواب 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️