2777
2789

بچه ها کمک کنید

وقتی تو گوگل وارد سایت ایرانخودرو میشم برای ثبت نام میپره بیرون کسی میدونه چرا؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینکه سایت عوض شده

اِ؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سایت رو یکپارچه کردن و باید از یه سایت دیگه ثبت نام کنیم 

منم موفق نشدم ثبت نام کنم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

https://sale.iranecar.com

از اینجا باید ثبت نام کنیم ولی من هر چی کد میزنم قبول نمیکنه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
واسه مادرانه فقط یا بقیه هم میشه ثبت نام کنن

بقیه هم میتونن ثبت نام کنن

سایت عوض شده من رفتم تا مرحله درخواست خودروامامیزنه تاریخ تولدوخیابون اصلی رو درست وارد کن اماهیچ جاادرس تاریخ نخواستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سایت عوض شده من رفتم تا مرحله درخواست خودروامامیزنه تاریخ تولدوخیابون اصلی رو درست وارد کن اماهیچ جا ...

میگم شما کلمه عبور رو چی زدید تا ثبت نام کامل شد 

من هر چی میزنم قبول نمیکنه

سایت عوض شده من رفتم تا مرحله درخواست خودروامامیزنه تاریخ تولدوخیابون اصلی رو درست وارد کن اماهیچ جا ...

اینجا جای کلمه عبور کلمه عبور مربوط به جیمیل رو گذاشتید؟

میگم شما کلمه عبور رو چی زدید تا ثبت نام کامل شد  من هر چی میزنم قبول نمیکنه

منم اذیت کرد من تاریخ تولدباچندتاحرف انگلیسی بزرگ وکوچک

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم اذیت کرد من تاریخ تولدباچندتاحرف انگلیسی بزرگ وکوچک

مرسی عزیزم