مامان_پرهام_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 14468 عنوان من آدمیم ک یا وعده و قول ب کسی نمیدم یا بدم حتما حتما عمل میکنم و 56 بازدید | 6 پست انتظار داره م بقیه م اینجوری باشن و کسی غیر این باشه نارحت میشم و حرصم میگیره ازشمثلاً یکی چند بار گفته دعوتت میکنم و نمیکنه در حالی که انتظار دعوت نداشتم و نمیکردم ناراحت نمیشدم ولی الان ک میگه و نمیکنه ناراحتم میکنه و ی جورایی بم بر میخوره حق دارم؟؟شمام اینجوری ن؟ 1404/08/13 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3116 ناراحتی ندارهشاید برای بنده خدا به هزار و یک دلیل مشکلی پیش اومده باشه.مشخصه شما آدم خیلی متوقعی هستیاگه سطح انتظاراتت رو بیاری پائین و مثبت فکر کنی ، از کسی ناراحت نمیشی زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
مامان_پرهام_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 14468 ناراحتی ندارهشاید برای بنده خدا به هزار و یک دلیل مشکلی پیش اومده باشه.مشخصه شما آدم خیلی متوقعی ه ... عزیزم مشکل یک بار،دوبارتا کی مشکل خواهر شوهرم دوساله همش میگه دعوتت میکنم یعنی نشده تو این دوسال
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3116 عزیزم مشکل یک بار،دوبارتا کی مشکل خواهر شوهرم دوساله همش میگه دعوتت میکنم یعنی نشده تو این دوسال خب دوست نداره دعوت ، زوری که نیستبعدم وقتی میگی دوساله اینطوریه،چطور بیخیال نشدی؟؟!!اون از رودربایستی چه چیزی گفته واس شما شده توقع و انتظار زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
الند عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 5815 برای منم پیش اومده .بله آدم ناراحت میشه . خب این بار که تعارف کرد بلافاصله بگو چندشنبه ؟ تاریخش و بگو مزاحم میشیم
مامان_پرهام_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 14468 خب دوست نداره دعوت ، زوری که نیستبعدم وقتی میگی دوساله اینطوریه،چطور بیخیال نشدی؟؟!!اون از رودربایست ... عزیزم منم تمایلی ندارمولی دوست ندارن چرا میگه؟؟؟؟؟
مامان_پرهام_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 14468 [QUOTE=400359475]برای منم پیش اومده .بله آدم ناراحت میشه . خب این بار که تعارف کرد بلافاصله بگو چندشنبه ؟ تاریخش و ب ...[/QUOی بار گفتم همش میگی و هیچی ب هیچی