2777
2789
عنوان

دلیل باردار نشدنم چیه🥺

229 بازدید | 26 پست

چکاب کامل داده بودم ۲۵ سالمه اقدام زیاد داشتم تقریبا هر روز

چقد منتظر بودم حتی با کوچکترین دل درد بیبی زدم ولی درست سر موعدم پریود شدم اونم خیلی دردناک🥺 یعنی مشکلم چیه ؟برم دکتر؟ یا یک ماه دیگه صبر کنم 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عد از ۷ ماه اقدام باردار شدم،عزیزم تو سالمی مشکلی نداری، مشکلت استرسه! منم مشکلم همین بود چون استرس اجازه آزاد شدن تخمک هارو نمیده ، لطفا بیخیالش شو، کار برای خودت جور کن ، فکرتو مشغول کن و از فکرش بیا بیرون، من این ماه انقدر نشده بود گفتم ولش کن میخوام چیکار اصلا، که گرفت و شد

چند ماهه اقدامی؟

اولین ماه بود ولی خب بعد از پریودم تا سه چهار روز مونده به پریود بعدی اقدام داشتم و هیچ وقتم سابقه عفونت یا هیج مشکل زنانی نداشتم همش فک میکردم باردار میشم

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

اولا هر دوتون ویتامین د هاتون چک کنید

چون ناباروری از دلایلش کمبود ویتامین د در مرد و یا زن می‌تونه باشه این یک

دو اینکه اگر جلوگیری داشتی ماه اول پریود دردناک یعنی بدن داره که ودشو آماده می‌کنه برای باروری

هرشب اقدام هم اشتباهه

سرچ کن نسل پاک آپارات

یه تقویم نجومی هم بخر 

یه روزایی تو ماه اصلا نباید اقدام کرد 

شاید حکمتش این بود که اینو بفهمی بعد

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
شوهرت آز اسپرم داده؟

نه ببخشیدا ولی میگه دوست نداره براش سخته خود ارضایی برای آزمایش

اولین ماه بود ولی خب بعد از پریودم تا سه چهار روز مونده به پریود بعدی اقدام داشتم و هیچ وقتم سابقه ع ...

چه ربطی داره مگه همه مشکل دارن فقط بیست درصد آدمابااولین اقدام باردارمیشن😑

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
اولین ماه بود ولی خب بعد از پریودم تا سه چهار روز مونده به پریود بعدی اقدام داشتم و هیچ وقتم سابقه ع ...

استرس داری فقط همین به هیچکدوم از حرفایی که میگن برو دکتر توجه نکن فقط استرس نگیرتت من بعد ۷ ماه شدم ، دوست خوارم بعد دوسال چون خیلی استرس داشت نمیشد به محض کنار گذاشتن استرس شد

نه ببخشیدا ولی میگه دوست نداره براش سخته خود ارضایی برای آزمایش

بله درسته سخته برای مرد.ولی خب چاره چیه ممکنه همسرت ضعیف باشه یه بارکه اشکالی نداره راضیش کن آزمایش بده

دنیای من ریحانه ورضا😘
استرس داری فقط همین به هیچکدوم از حرفایی که میگن برو دکتر توجه نکن فقط استرس نگیرتت من بعد ۷ ماه شدم ...

اصن از همون لحظه ای که تصمیم گرفتم اقدام کنم همش تو فکرشم یه لحظه هم نمیتونم بیخیال شم دنبال ذره ذره نشونه ها میگردم چجوری میشه استرس نداشت