استرس داری فقط همین به هیچکدوم از حرفایی که میگن برو دکتر توجه نکن فقط استرس نگیرتت من بعد ۷ ماه شدم ...
من خیلی دوستداشتم بچم قبل پاییز دنیا بیاد آخرین ماهی که این شانسو داشتم ماه سوم اقدامم بودکه نشد دیگه گفتم ولش من میخواستم به پاییز نیفته خداکنه این ماهم نشه که مهری نشه حداقل ولی همون ماه شد و قرارع اول مهربچم دنیابیاد😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصن از همون لحظه ای که تصمیم گرفتم اقدام کنم همش تو فکرشم یه لحظه هم نمیتونم بیخیال شم دنبال ذره ذره ...
میدونم منم همینطور بودم ، خیلی سرمو گرم کار کردم جوری که وقت فکر کردن نداشته باشم ، اصلا یادم میرفت اقدام کردم ، مامانم همیشه بهم میگفت فکرشو نکن، هر موقع بچه اومد که خوش اومد بیخیالش باش
اها چند سالتونه و قبلش چقد جلوگیری داشتین چون من ۶/۷ سال جلوگیری داشتم واسه همینم میترسم نشه
۲۴سالمه من ۹۸ عقد کردم تو عقدم رابطه داشتیم دیگه از همون موقع جلوگیری تا ۷_۸, ماه پیش، نه عزیزم ربطی نداره ولی! چون بدنت به جلوگیری عادت کرده چند ماهی طول میکشه تا عادتش رفع بشه و تغییرات هورمونی خواهی داشت،ولی همه اینا با استرس و منتظر بودن بیش از حد چند برابر طول میکشه