2777
2789
عنوان

دلیل باردار نشدنم چیه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 26 پست
استرس داری فقط همین به هیچکدوم از حرفایی که میگن برو دکتر توجه نکن فقط استرس نگیرتت من بعد ۷ ماه شدم ...

من خیلی دوستداشتم بچم قبل پاییز دنیا بیاد آخرین ماهی که این شانسو داشتم ماه سوم اقدامم بودکه نشد دیگه گفتم ولش من میخواستم به پاییز نیفته خداکنه این ماهم نشه که مهری نشه حداقل ولی همون ماه شد و قرارع اول مهربچم دنیابیاد😑

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
چه ربطی داره مگه همه مشکل دارن فقط بیست درصد آدمابااولین اقدام باردارمیشن😑

یعنی لازم نیست برم دکتر اخه انتظار خیلی سخته میترسم مشکلی داشته باشم 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن از همون لحظه ای که تصمیم گرفتم اقدام کنم همش تو فکرشم یه لحظه هم نمیتونم بیخیال شم دنبال ذره ذره ...

میدونم منم همینطور بودم ، خیلی سرمو گرم کار کردم جوری که وقت فکر کردن نداشته باشم ، اصلا یادم میرفت اقدام کردم ، مامانم همیشه بهم میگفت فکرشو نکن، هر موقع بچه اومد که خوش اومد بیخیالش باش

من خیلی دوستداشتم بچم قبل پاییز دنیا بیاد آخرین ماهی که این شانسو داشتم ماه سوم اقدامم بودکه نشد دیگ ...

میگم که منم ماه پیش منتظر پریودم بودم و میگفتم اصا یچه نمیخوام. که دیدم پریود نشدم

میدونم منم همینطور بودم ، خیلی سرمو گرم کار کردم جوری که وقت فکر کردن نداشته باشم ، اصلا یادم میرفت ...

اتفاقا من همه کلاسامو رها کردم منتظر بودم باردار شم میگفتم دیگه نمیتونم ادامه بدم ولی وقتی پریود شدم دنیا رو سرم خراب شد🥺

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
من خیلی دوستداشتم بچم قبل پاییز دنیا بیاد آخرین ماهی که این شانسو داشتم ماه سوم اقدامم بودکه نشد دیگ ...

حالا منم دوست ندارم فروردینی شه دلم میخواست بهمن ماه تولد خودم باشه حالا شاید منم مثه شما شدم پس😂

میگم که منم ماه پیش منتظر پریودم بودم و میگفتم اصا یچه نمیخوام. که دیدم پریود نشدم

شما یک روز در میون اقدام داشتی در ماه؟ یا فقط تخمک گذاری

اتفاقا من همه کلاسامو رها کردم منتظر بودم باردار شم میگفتم دیگه نمیتونم ادامه بدم ولی وقتی پریود شدم ...

وای نه ادامه بده بارداری چیزی نیست که به خاطرش کنسل کنی زندگیتو، یه مادر شاد و موفق اول از همه خودشو دوست داره، 

من اون ماه هایی که خیلی استرس داشتم هر شب حتی! ولی وقتی درگیر کار شدم کم شد چون خسته بودم ، هفته ای ...

اها چند سالتونه و قبلش چقد جلوگیری داشتین چون من ۶/۷ سال جلوگیری داشتم واسه همینم میترسم نشه

اها چند سالتونه و قبلش چقد جلوگیری داشتین چون من ۶/۷ سال جلوگیری داشتم واسه همینم میترسم نشه

۲۴سالمه من ۹۸ عقد کردم تو عقدم رابطه داشتیم دیگه از همون موقع جلوگیری تا ۷_۸, ماه پیش، نه عزیزم ربطی نداره ولی!  چون بدنت به جلوگیری عادت کرده چند ماهی طول میکشه تا عادتش رفع بشه و تغییرات هورمونی خواهی داشت،ولی همه اینا با استرس و منتظر بودن بیش از حد چند برابر طول میکشه