2821
2789
عنوان

فردا شب عروسی داریم حالم خیلی بده

506 بازدید | 27 پست

با مامانم و بابام دعوای بدی کردم 

عادتشونه همیشه از بچگی و نوجوونی و تا الان که ۳۱ سالم شده هرجا ک قرار بود برم و خوش بگذره و حالم خوب باشه قبلش قشنگ اوقاتمو تلخ میکنن و از دماغم در میارن اشکمو در میارن به هر بهانه ای 

بخاطر این کارا و رفتارشون رابطم اصلا باهاشون خوب نیست 

امید و انگیزه ای باهاشون به این زندگی ندارن 

روح و روان منو کشتن از زندگی باهاشون حالم بده 

فردا شبم عروسی پسر عممه میخوام نرم ولی دلم اونجاس خیلی حالم گرفته س 

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اصولا اکثر خانواده هادقبل مهمونی وعروسی واین چیزا همش بحثو سرصداست ماهم همینطوریم شب عروسی هم با دل شکسته میریم 

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....

بهترین لباستو بپوش...یه آرایش قشنگ بکن...موهاتو خوشگل کن...یه لبخند قشنگم بزن برو.....نزار هیچ چیزی باعث ناراحتیت بشه

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
اینم میگذره ناراحت نباش برو عروسی کلی خوش بگذرون 

با این اوضاع داغون اعصاب خراب چجوری دلم خوش باشه

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
عزیزم اصولا اکثر خانواده هادقبل مهمونی وعروسی واین چیزا همش بحثو سرصداست ماهم همینطوریم شب عروسی هم ...

آخی عزیزم..خانواده شوهرمم اینطورین....شروع کننده دعوا باباشه...ادامه دهندش مادرش....آخرم چند نفر قهر میکنن نمیرن

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

برو آبجی خودتون برا این مسائل عذاب نده برا من ببین خانواده شوهرم برا خاستگاریم برا عقدم برا بله برونم هربار پامو گذاشتم خونشون همیشه زهرمارم کردن گفتن جشن میگیرن من لباس عروسمو دوختم و نزدیک عروسی دیدم زدن زیرش ازین بدترن خانوادت؟یبار دنیا اومدی اونجور که دلت میخواد زندگی کنی وقتی اوقات تلخی کردن برو اتاقت و موزیک مورد علاقتو گوش کن لباسای قشنگ بپوش و تو حال خودت باش نه جواب بده نه بزار اعصابتو خورد کنن

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792