2777
2789
عنوان

رابطه با فردی که قبلا رابطه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 30 پست

من شوهرم قبلا يه نامزدداشته جداشدن يه بارعروسي كرده جداشدن سال٧٦الان ١٢ساله بامنه همش احساس ميكنم كل كارام بااونامقايسه ميشه ازهمه نظرواينكه نسبت به جسم من احساس من بي اهميته آزارم ميده چون كل احساساتش برااونارفته ومن يه چيزتكراريزهستم براش😢

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار یه چیزی بهت بگم عزیزم

الان اینجا اکثرا میان میگن وای نه برامون مهمه قبولش نمیکنیم

بعد اینهمه دختر پسر که با هم دوستن و شده چندین بار پارتنرشونو عوض کردن کیا هستن؟؟؟

عهد بوق نیست که باید بالاخره اشنا شی تا یکی بدرت بخوره

مهم تعهد بعدش هست

مهم ذات طرف هست

درک میکنم  ابنکه بخوای با بقیه مقایسه بشی خیلی بده

خيلي سخته مخصوصا من مجردبودم اينكه قبل من عشق اولش نبودم آزارم ميده ولي خودش عشق اول همه بوده😁

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
من شوهرم قبلا يه نامزدداشته جداشدن يه بارعروسي كرده جداشدن سال٧٦الان ١٢ساله بامنه همش احساس ميكنم كل ...

این سخته

گذشته رو درصورتی نباید بهش اهمیت داد که تو گذشته بمونه

بخواد تو حال اثر بزاره پس به تو هم مربوطه

بزار یه چیزی بهت بگم عزیزم الان اینجا اکثرا میان میگن وای نه برامون مهمه قبولش نمیکنیم بعد اینه ...

آره عزیزم حرف تو هم درسته 

تعهد و ذات الان اون فرد خیلی مهم تر از گذشته هست 

ولی مشکلی که هست بعضی ها که با چندین نفر رابطه داشتن یه جورایی دچار تنوع طلبی هستن و اینکه بخوان توی یه رابطه بمونند خسته کننده میشه واسشون 

گاهی هم پیش میاد که مدام با افراد قبل از تو مقایسه میشب 

من ترسم از اینه نمیدونم چطور باید اعتماد کرد که طرف واقعا تعهد داره یا نه؟ 

آره عزیزم حرف تو هم درسته  تعهد و ذات الان اون فرد خیلی مهم تر از گذشته هست  ولی مشکلی ک ...

باید زمان اشنایی بدی، زمان مشخص میکنه

تا کی طرف میخواد نقش بازی کنه؟

و اگه چیزی خورد تو ذوقت و به مزاجت خوش نیومد ساده ازش نگذری