2777
2789

سلام من دوساله ازدواج کردم خیلی آدم کم خرجی هستم همیشه شوهرمو درک میکنم میگم نداره گناه داره همیشه چون نداشت من هیچ توقع بیجایی ازش نداشتم 

مثلا برا عروسیمون حتی یه کش مو هم برام نخرید 

نه طلا نه هیچی منم هیچوقت هیچی نگفتم گفتک اشکال نداره پول نداره ......

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پربازدید دوم امشب

این داستان:بستنی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

همین دلسوزی هاست که ادمو بدبخت میکنه و طرف مقابل و گستاختر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

از قدیم گفتن،زنی ک خرج دارع،ارج دارع :/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿خانما تسبیح اوردم برا منو منتظرا دعا کنید خدا بهمون نی نی بده هرچی زودتر انشاالله 💛

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰

یهو یاد این جمله افتادم ک میگن زنی که خرج داره ارج داره و  

دوستان ارج با کدوم ا هست😐

توی نی نی سایت یجوری رابطه جنسی رو عجیب و خجالت اور جلوه میدن که گاهی حس میکنم همه رو لک لک اوردن جدی جدی  

یاد خودم افتادم که برای یه بستنی همسرم قهر کرد من بیمار بودم از گلوم هیچی پایین نمیرفت بعد بستنی افتاد زمین اون هم عصبی شد و قهر کردالبته ادم خسیسی نبود ولی نمیدونم چرا ناراحت و عصبی شد 

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم