2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر یک بستنی دعوای بزرگی راه انداخت🙀😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 64 پست

نه به این شوری شور، نه به اون بی نمکی...

📍جز درآوردن زبان کاش شما را هنر دیگری نیز بود! 🌘زخم بر تنِ «ایران» می‌زنند؛ ما که از شکوهِ آن روز آگاهیم، از درد به خود می‌پیچیم... 💜چشم به آتش وسط خیمه دوخت و گفت: میدانی که من چه کسی را توی دنیا از همه بیشتر دوست دارم؟ با خواب‌آلودگی گفتم: من را؟ با لبخند گفت: قبل از تو!.. شانه هایم را بالا انداختم و او زمزمه کرد: خدا را! (پارسیان و من_آرمان آرین) 💎مشکل از آدمها و این همه واژه که ساختند نیست، بعضی حرفها که خیال میکنیم گفتنی نیستند اصلا حرف نیستند، احساسات بی واژه‌ای هستند که با درد خو گرفتند و جایشان فقط در سینه آدمهاست، نه بر زبانشان.(فصل پنجم عاشقانه‌هایم_فاطمه ایمانی) 🦚بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب/نوید داد که عام است فیض رحمتِ #او 💚او 💛و به یاد برگزیدهٔ او، خورشید ایران زمین ☀️(تیدا) زمزمه کرد: سپاس اهرمن! سپاس که باز هم به خاطرم آوردی که ایزدم درست میگوید! ... من کودکم را از خودم بیشتر دوست دارم، نه از خدایم! خدایی که نمیگذارد زانو زدن منِ بی همتای خلقت، در برابر تو ناچیز به سجده تبدیل شود، سزاوار کنار گذاشته شدن نیست! (تیدا، زاده نور یا تاریکی؟!_نسترن خدابنده=EVRINA) 🌹مهربان و مهربانو! اگه تو دیدگاهم واژگان کهن پارسی رو بکار بردم و برات ناآشنا بودن به شیوه سخنگوییم نخند🙂 من تلاش میکنم از زبانی گرامی که بازمانده پیشینه ایرانِ کهن هست ولی داره از بین میره پاسبانی کنم 🔥نوشتار «نماد آتش در ایران باستان_سایت پارسیان دژ» رو بخونید و چرایی ارزش آتش در ایران رو بدونید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت یه چیزی برا تو خونه میخوام میگه ندارم منم درک میکنم و چیزی نمیگم 

مثلا تو خیابون ک میریم اگر یه چیزی بخوام بگه نه یا پول ندارم میگم باش

امسال برا عیذ هم پول نداشت من هیچی نخریدم خلاصه اینا بماند

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

اشتباهت اینه که تعادل رو حفظ نکردی

من اگر بخوام همچین لطفی در حق کسی بکنم میانگین میگیرم

من طلا میخوام اون پول نداره طلا رو با صفر جمع میکنم تقسیم بر دو میکنم میشه نقره 

بعد میگم به جای طلای یه نقره ی کوچولو بخر 

اینجوری هم خودمو خوشحال کردم هم طرف مقابلم یاد میگیره تلاششو بیشتر کنه

هروقت یه چیزی برا تو خونه میخوام میگه ندارم منم درک میکنم و چیزی نمیگم  مثلا تو خیابون ک میریم ...

نداشت ببخشیدا غلط میکرد یه نفر دیگه رو بدبخت میکرد بیچاره زنا ازدواج میکنن عوض اینکهراحت یکی بهشون برسه نیازاشونو برطرف کنه یکی میاد گداتر از همه

اینکه بعضی خانما توی فاز درک کردن و فهمیده بودن هیچ خرجی نمیکنن خیلی بده خیلیییی...

توجه کردم اکثر آقایونی که همسرشون توی این فازه هیچ پیشرفتی نمیکنن/:

مگه اینکه آقاعه خیلیییییییی فهمیده باشه و قدر این درک خانمشو بدونه و بخاطر جبران تلاش کنه برای پیشرفت..

توی نی نی سایت یجوری رابطه جنسی رو عجیب و خجالت اور جلوه میدن که گاهی حس میکنم همه رو لک لک اوردن جدی جدی  

من  برا عید ک شلوغ بود رفتم تو یه ارایشگاهی کار کردم ۳ ملیون بهم داد گفتم برا حودم میدم لباس و وسایل ازایش 

شوهرم کارتم گرفت

همشو خراب کرذ منم وقتی میگفتم بده جر و بحث و دعوا ک زن و شوهر نباید باهم ای حرفا داشته باشن کارت منو تو نداره  بالاخره ازش گرفتم ک دیگه دپ ماه حقوقشو ندادن مجبور شدم همشو برای وسایل خونه استفاده کنم

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،،