2777
2789
عنوان

کسی پایه هست بیاد باهم لاغر بشیم🙆

256 بازدید | 49 پست

دوستان اگر کسی پایه هست بیاد با هم لاغر کنیم بگه من خودم وزنم الان 88 شده کسی هست هروز با هم بریم جلو تا لاغری من اخه وسط کار همش ول میکنم😕

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوروزه شرو کردم کالری شماری..میخوام ازچندروزدیگه باشگاهم برم..اینبار تصمیمم جدیه...ولی رژیم انچنانی فعلا نمیتونم بگیرم بچه شیرمیدم خیلی گشنم میشه..منم هم وزن توام

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

خوبه پس تا الان پنج نفریم تنهایی شروع کردن با عث میشه ول کنیم منم چدین بار شروع کردم کم کردم دوباره اما ایندفعه میخوام تا عید سال بعد به 65 برسم خانما یه برنامه منظم داریم الان میگم بهتون

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
منم میخوام ولی اراده ندارم☹

یکی اینکه از فردا که سه شنبه است شروع میکنیم اب باید زیاد بخوریم 2 هر سه شنبه خودمونو میکشیم نه زود تر نه دیر تر نبایدددد به هیچ عنوان هر روز خودتونو بکشید برای اینکه یوبوست نگیری دو تا انجیر یا روغن زیتون یا در ابتون خاکشیر مصرف کنید توجه به هیچ عنوان از نوشابه شکر و قند مصنوعی استفاده نکنید و اینکه سس ماینوز انواع خوراکی های فراوری شده مثل کیکها پفک و چیپس و بستنی استفداه نکنید اگر پایه اید یا علی هر روز سر ساعت 8.30 شب به هم گزارش بدیم

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
من دوسال بعدزایمان نتونستم چاقیمو جبران کنم لاغر شم تقریبا ۴۵کیلواضافه کردم هرچقدکارمیکنم بی فایده س ...

اگر نیخوای با من بیا جلو منم دیگ خسته شدم جدیدا هم زانوهام درد گرفتن هم نفسم بالا نمیاد اگر بیای شروع کنیم حق نداری ولی کنی پوستتو میکنم😂😂

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
😣باشه هستم ولی به چه روشی کالری شمار؟

اره تقریبا ولی نه دائم اگر بالا اونایی رو که نوشتم یه هفته رعایت کنی نتیجشو میبینی کامل اول باید خوراکیایی ممنوعه رو حذف کنیم بایییید روزی یک ساعت پیاده روی کنیم بدون توقف حالا توخونه رو تردمیل بیرون هر جا فقط نباید وایسی بین یک ساعتت میتونی هم اب بخوری مانعی نداره فعلا اینارو از فردا شروع میکن و اینکه برنج از 10 قاشق بیشتر نشه و نون هم بهتره سنگک 3 کف دست لواش 5 کف دست استفاده بشه 

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰