دخترم ۴۵ روزش از وقتی بدنیا آمد یه چشمش مشکی مشکی بود یه چشمش طوسی طوسی حالا بعد ۴۵ روز همون جوری من امید داشتم کم کم یک رنگ بشه اما نشد دارم دق میکنم ...امکان داره یه رنگ بشه
اره تقریبا ولی خب اکثرا رنگش با اینحال که فرق داره اما مشخص نمیشه یه وقتای خاصی معلوم میشه از نزدیک ببینی کاملا معلومه شبیه هم نیستن از فاصله 5 متری نگاه کنی معلوم نمیشه اما در کل رنگ چشماش باهم فرق دارن خودش که خیلی دوست داره 😂😂
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نگید شما فقط از دور شنیدین منکه هر روز وقتی سیرش میدم همین جوری اشکم میره وقتی چشماش تو چشمم
عزیزم این چه حرفیه بنظرم میتونی خودتو قانع کنی که فرزند من اینطوریه ، هر بچه ای یه خصوصیاتی ،چشمای بچم خیلیم خوشگله و... این شکلی اون طفل معصوم هم اعتماد بنفسش بالا تر میره تا اینکه شما هی بروش بیاری.. تازه انشاالله وقتی خودش بزرگ شد شاید چشماشو دوست داشته باشه اونوقت اگر هی بگین که زشته فلان تو چشم دخترتون هم زشت میشه...
من از الان به چشم یه نقص نکاه میکنم وزندکیمو به کأم همسرم ودختر دیگم تلخ کردم
خوب وقتی نقص نیست و شما اصرار دارین به چشم یک نقص نگاه کنین ،دیگه کاری از دست کسی بر نمیاد . اگه دختر من بود با این چشمان زیبا ، هر روز بغلش میکردم و میگفتم مامان قربون چشمان دو رنگت بشه که مثلش پیدا نمیشه ،تو تکی ،بی نظیری .
اره واقعا بچه متوجه این بشه کع مادرش ناراحته هیج اعتماد به نفسی براش نمیمونه
من اصلا آدم قوی ولات اعتماد بنفسی نیستم....تو این زمینه که کامل خودمو باختم دس ودلم به زندگی نمیره الان خونم ریخت وپاشه شام نزاشتم هرشب همینم عین کسی هستم که دنیا براش تموم شدس