2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم نرماله؟

445 بازدید | 34 پست

روز پنجشنبه هفته گذشته هم من هم شوهرم از صبح تا غروب خونه مادرامون بودیم بعد بعد روز شنبه غروب که من دانشگاه بودن شوهرم رفت خونه مادرش

هیچی نگفتم و از روز پنجشنبه تا امروز خونه مادر من رفته بودم اما امروز صبح یه دو سه ساعتی تایم آزاد داشتم به خاطر همین به شوهرم گفتم که میرم یه سر میزنم خونه مادرم به محض اینکه اینو بهش گفتم گفت منم غروب میرم پس. از وقتی که از سر کار برگشته رفته خونه مادرش هنوزم برنگشته و صبح حتماً حتماً تاکید می کرد که سریع برگردم خونه خودمون یعنی زورش میومد من از صبح تا الان اونجا باشم فقط قصدش این بود منو بکشونه خونه و بعد به تلافی اینکه من دو سه ساعت رفتم خونه مامانم مثل بچه دبستانی ها شال و کلاه کرد رفت خونه مامانش فقط و فقط از سر لج شوهرش ما همینطوریه میترسه جا بمونه شوهر من منم تصمیم گرفتم از این به بعد وقتی من میرم دانشگاه اون میره خونه مادرش بهش بگم بره خونه خودمون بعد من برم خونه مادرم بعد از دو سه ساعت برگردم واقعا دیگه از دست کارات خسته شدم مثل بچه رفتار میکنه فکر میکنه اگه امروز نمیرفت حتماً دره غزل می شد اخلاق بد دیگه هم که داره اینه که به محض اینکه من تلفنی با مادرم صحبت می کنم همون لحظه سریع به مادر زنگ میزنه یا اگر یک لحظه داداشم گوشی رو بگیره از مادرم با من حرف بزنه سری به مامانش میگه که گوشی رو بده با خواهرم حرف بزنم این طرز رفتارش واقعا داره عذابم میده تو رو خدا اگر کسی مشابه من بود مشکلش بهم کمک کنه بگه که باید چیکار کنم من به خاطر این مشکل رابطه با خانوادم به حداقل رسوندم که حساسیتش بیشتر نشه ولی واقعا آدم حسودی سریع باید این کار را انجام بده یعنی انقدر بغض کردم دلم میخواد بترکه که یه مرد ۳۰ ۳۱ ساله چرا باید مثل بچه سه ساله لجباز و حسود باشه اگر راهکاری دارین بگین واقعا خسته شدم

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس

من دوست دارم وقتی من به خونواده ام زنگ میزنم همسرم هم یاد بگیره احوالی از خونوادش بپرسه خب همونجوری ما دوست داریم با خونواده مون در ارتباط باشیم اونا هم دل دارن 

این چه طرز فکریه شما دارید میگید حسودی

واقعا به نظرم رفتار شما بچه گونه تا ایشون

به نظرم زیاد حساسیت نشون نده

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

بره خونه مادرش با خواهر برادر و هر کسی دلش میخوادم حرف بزنه تازمانی که خانوادش به تو آسیبی نزنن اصلا مهم نیست 

چیزی نیست که بخوایی بابتش ناراحت باشی

حتی بگو رفتی خونه مامانت اگه ماشین داره بگو مادرتو میبردی خریدای خونه رم میکرد کمکش میکردی 

چه ایرادی داره؟

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
پیشنهاد نی نی سایتی ها: طلاق پیشنهاد عاقلانه: صحبت کردن بدون اج بازی مشورت با مشاور

فایده نداره با هر زبونی حرف میزنم سریع جبهه میگیره 

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69

شوهر من از مال تو هم بدتره.به همه دنیا حسودی میکنه،من که قید فاملو زدم،خونه خانوادم ماهی یه بار میرم ،تازه بعدشم تا دو سه روز قیافش تو همه،همش غر میزنه،به جایی رسیدم حوصله خودمم ندارم،بچه دارید شما؟من شوهرم به دخترمم حسودیش میشه اگه بهش یه خوراکی بدم،باید اول به شوهرم خوراکی بدم بعد دخترم.

ضررش اینه با این بچه بازی و لج بازی باعث میشه از خودش و خانوادش متنفر بشم 

خانوادش که تو این قضیه حیلی گناهی ندارن. خب خودشم کارش بچه گونه هست. حساس نباش بزار همونجور باشه خودش خسته میشه

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
شوهر من از مال تو هم بدتره.به همه دنیا حسودی میکنه،من که قید فاملو زدم،خونه خانوادم ماهی یه بار میرم ...

خب بدون اینکه شوهرت بگه اول باید به پدر فرزندت احترتم بذاری و تعارف کنی حد پدر بچه تو ببر بالا بذار بچع ات ببینه پدرش ابهت داره البته پدرشم باید جلوی دخترتون به شمامحبت کنه کلا عشق و احترام هردوتونو ببینه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫