آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁 چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبتنام کنم
قند و شکر و شکلات و بیسکوییت و مربا به هیچ عنوان نخور محلول کلیندامایسین بزن بعد از شستن صورتت کپس ...
من داکسی یه ماهه میخورم اصن انگارررر نه انگار
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤