2777
2789

من تو خانواده پدرم خیلی مشکلات داشتم، با ازدواج رسما فرار کردم از اون محیط.... یعنی خونه م عوض شد ولی باز هم همیشه دنبال حل مشکلات اونا دوندگی کردم تا کمتر بدبختی بکشن، از مجردی خیلی خیلی دختر فعالی بودم درس میخوندم کار میکردم هم تو خونه هم بیرون هم دنبال حل مشکلات بیشمار خونواده بودم

از شانس خیلی خوبی که دارم حالا که ازدواج کردم همسرم به شدت تنبل و بی انرژیه.... تحصیلکرده و کارمنده.... ولی در حد همون شرکت که میره انرژی میذاره.... بقیه زندگی کمپلت رو دوش خودمه.... منم شاغلم، مث سابق هم جوون نیستم، خیلی کم میارم

به جای من باشید چیکار میکنید؟

ز شوخی بپرهیز ای باخِرَد، که شوخی تو را آبرو می‌بَرَد

هیچ‌کار 

یه گوشه می‌شینم 

گذر زندگی رو میبینم

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه منم زمان جوانی تا الان که ۶۸ سالشه مثل شما بود و هست.

الانم که الانه کار میکنه..‌ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

شما هم تو خونه به اندازه توانت کار کن و نصف کارها رو به ایشون واگذار کن . وقتی مجبور بشه انجام میده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نمیذارم شوهرم لم بده من کار کنم.مجبورش میکردم انجام بده .شده اون کار بیشتر طول بکشه.از اول بدعادتش کردی دیگه نکن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ضمنا همسرم درونگرا هم هست. یعنی تا جاییکه بتونه از مهمونی و تفریح فرار میکنه. خسیس هم هست و کارتش بیشتر برای پس اندازه، فقط همون شرکت رو با سرویس میره و میاد.... کارشون هم خیلی سبکه، بعد که میاد تو اتاقش درو میبنده و استراحت میکنه

بعد من میرم اداره با هزار نفر سر و کله میزنم. تو مسیرم خرید میکنم میارم خونه میشورم و بسته بندی میکنم و میپزم و ظرفا رو میشورم و مسئولیت بچه ها هم با منه

بعد اگه بگم بچه ها رو یه پارک روبروی خونه ببر که من کارا رو انجام بدم میگه نمیتونم ولم کن🤐

کمک که اصلا

بازار که اصلا

سفر که ابدا

سورپرایز و کادو و خونه جدید و مهمونی و خوشگذرونی و وسایل نو و ...و هرچیزی که با ذوق و شوق در ارتباط باشه که هرگز

ز شوخی بپرهیز ای باخِرَد، که شوخی تو را آبرو می‌بَرَد