2777
2789
عنوان

میدونستید میزان صبرتون با سبک زندگیتون ارتباط داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطف کردی عزیزم انشاالله که هر جا هستی دلت شاد باشه. لطف کردی❤

خواهش میکنم کاری نکردم، انشاالله موفق و سربلند باشی🌹

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
ممنونم گلم❤❤❤ لطف میکنی🙏🙏🙏🙏

پرکردم

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
فک کردم جوابشو میده بهم ک    

نه عزیزم فعلا  تو پرحله جمع اوری داده ها هستیپ ولی پیش بینی میشه که سبک زندگی ما با صبر و بردباریمون ارتباط داشته باشه وپیش بینی کنه.

یک دنیا ممنون که وقت گذاشتی 🙏.هر چی از خدا میخوای بهت بده❤🌹🍀

سلام دوست عزیز من فرم رو برات پر کردم ولی به نظر من  برخی سوالات کلی بود و میتونست کوچکتر باشه 

مثلا سوالاتی مثل سوال آخر 

من برای رضایت  خداوند صبر و شکیبایی می کنم 

که برا من آرامش خودم هم این وسط شرط هست یا اولویت اول دوست داشتن رو همسر و پدرو مادر و مال رو با هم گذاشته بودید که من واقعا اولویت اولم عزیزانم هست غیر از مال 

شاید پاسخ من تو سوالات این چنینی زیاد نزدیک به واقعیت نبوده باشه 

به هر حال آرزو میکنم  موفق باشید 

سلام دوست عزیز من فرم رو برات پر کردم ولی به نظر من  برخی سوالات کلی بود و میتونست کوچکتر باشه& ...

ممنون از اینکه وقت گداشتی . نظرت بسیار صحیح. این پرسشنامه با اینکه استاندار بودش و نمیشد دستکاری کرد ولی ایراد داشت. 

نطر شما صحیح و بجاست.

بسیار ممنون که وقت گذاشتی. انشاالاه که خدا همیشه یارو یاورت باشه❤❤❤❤❤

یعنی واقعا ادم به شماها چی بگه بیشتر همه رو از دین زده میکنید سبک زندگی چه ربطی به این سوالا. داره؟ ...

دین هم یک نوع سبک زندیگیه

هر سوالی که مورد تایید شما نباشه میتونید گزینه ی منفی رو بزنید 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
قربونت. انشاالله خدا هم دست شما رو بگیره. خیلی کمکم کردی ممنونم

ممنون. خواهش می‌کنم، کمک کوچیکی بود که از دستم برمیومد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...