2777
2789
عنوان

ضخامت رحم بیاید😭

112 بازدید | 7 پست

خانما ضخامت رحم روز ۱۲ پری ۹ باشه نرماله؟😭۳ماه پیش اورژانسی خوردم روز ۸ سیکلم ۴ روز بعد روز ۱۲ سیکلم سونو دادم ۴ بود😭 از سه ماه پیش تا  الانم رابطه نداشتم ممکنه بخاطر بارداری صخیم شده باشه؟ آز و سونو منفی بود این ماه هم که سونو دادم که ضخامت رحمم و گفت روز ۱۲ گفت ساک مشخص نیست ممکنه بخاطر بارداریم ضخیم شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اا چند بود روز چندم سیکلش؟ واسه منم ینی زیاده؟

والا اونو دقیق نمیدونم ولی خیلی زیاد پریود میشد کلا بهم خورده بود مدتشم زیاد شده بود تموم نمیشد رفت دکتر معاینه کرد گفت که باید عمل بشی

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
اخه واسه من چرا اینجوریه من خونریزیای پریودم خیلی کم شده😭

نه مامانم دقیقا بر عکس شما بود

خب برید دکتر خدایی نکرده مشکل خاصی نباشه

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤