2777
2789
عنوان

شماره ای که اعلام شده برای اعلام دهک

| مشاهده متن کامل بحث + 5776 بازدید | 122 پست
صابخانم اجاره رو ۳ برابر کرده پایین شهر یکاری میکنن مردم خودکشی کنن

امسال نسبت ب سال قبل سه برابر؟ 

ایوای ایوای 

چند بود چند شد ؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین یارانه ای که میخواد به ما داده شه. برای فقط و فقط ایرانیهاست و اصلا به افغانها نمیدن. شم ...

کدوم حزب الهی؟سیدحسن نصرا...فیلمش رومیتونی دانلودکنی 😔😔بخدامادیگه توان کمک به برادرهای مسلمان رونداریم چراغی که به خونه واجبه به مسجدحرامه.بزارین خودشون دفاع کنن اگه اومدن مرز یه فکری میکنیم بی غیرت که نیستیم ۸سال جلوی عراق واربابهاش وایسادیم.همبنهایی که خونه ملت روتوشیشه کردن حتی ترسی ازخون اونهایی که رفتن ندارن اینایی که جیبهاشون پرنمیشه اینها کثیف تربن عالم هستن

من چیزیم نیست عزیزمشپا به شدت گارد داری من هم مذهبی ام هم اصلا طرفدار دولت روجانی نبودم ولیبحث اینه ...

کامل خوندم. شما میگی عدالت کامل. درصورتیکه منم‌نگفتم عدالتِ کامل. شما هم کامل بخونید. اتفاقا من طرفدارِ روحانی بودم با کمالِ تاسف.

ببینید حتی توی نتیجه های کنکور سنجش چندنفر از دستش در میره و به اشتباه نتیجه میاد که باید اعتراض بزنن‌پیگیری کنن درست شه. کساییکه اشتباه شده زنگ بزنن اعتراض کنن قطعا دلیلشو میگن.

ما تماس گرفتیم اونا هم دلیلشو گفتن تک تک حسابا رو گفتن. دوستم همینطور بود قبلا زنگ زد گفتن که گردش حساب بالایی دارید بعد گفت که کارتخوانش بقیه پول می ریزن و دلیلی داره با سند گفت. اونا هم یارانه شو باز کردن.

ماکه میترسیم اعتراض بزنیم یهو همینم قطع میکنن 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
۷۰۰ بود کرده ۲ملیون پایین شهر 

چی میشه وضعمون!!! 

خب اگه تورم نباشه گرونی نباشه اون گرون کنه میره ادم یک خونه دیگه مجبوره کم کنه وقتی همه گرونه چه چاره ای هست؟ 

ای داد از تورم

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

ششصد دادن ب اکثریت دو نوبت سیصد تومنی. اونیکه پونصد گرفته وام کرونا گرفته ازش کم کردن

یعنی اونا دو ماهه گرفتن و دیگه ماه بعد براشون واریز نمیشه؟؟ 

خودش گفت ما نفری ۶۰۰ گرفتیم 

یعنی ۱۲۰۰ 

ماه بعدم ۱۲۰۰ میگیریم

کدوم حزب الهی؟سیدحسن نصرا...فیلمش رومیتونی دانلودکنی 😔😔بخدامادیگه توان کمک به برادرهای مسلمان روند ...

باشه حتما دانلود میکنم فقط میشه خودتون سرچ کنید لینکشو برام بفرستید. خیلی برام مهمه 

عزیزم احساسی نگو. پیشگیری بهتر از درمانه ما وایسیم تا بیان؟؟ چندین بار اومدن و جلوشونو گرفتن خب چجوری فهمیدن ؟از همون مرزها و کشورها. داعشی که ترامپ شخصا گفته ساخته ی ماست اونقد تجهیزات داره که باید از کیلومترها مراقب بود وگرنه کشورو نابود میکردن تا حالا.

خوب عزیزم مگه کسی از دستم میگیره که بخوام دروغ بگم

اخه دوستان میگن فقط به تحت پوششها۴۰۰دادن درصورتیکه من میشناسم اوناییکه تحت پوشش نیستن۴۰۰گرفتن دوستان میگن امکان نداره حتما تحت پوششه