2777
2789
عنوان

شماره ای که اعلام شده برای اعلام دهک

| مشاهده متن کامل بحث + 5776 بازدید | 122 پست
عزیزم همین یارانه ای که میخواد به ما داده شه. برای فقط و فقط ایرانیهاست و اصلا به افغانها نمیدن. شم ...

اگر همینه رو شفاف سازی میکردن به صورت زیاد و مداوم اینقدر ذهن مردم خراب نمیشد که ما هر چی تو همچین سایتی بگیم کسی باورش نشه من که دیگه راستش تصمیم گرفتم اصلا در مورد این موضوعات توضیح اضافه ندم چون اعصابم داغون شده بود یه مدت بعد جالبه هیچکاره ایم نیستیم والا هزارتا انگ و صفتم‌میچسبونن به ادم 😅😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکه میترسیم اعتراض بزنیم یهو همینم قطع میکنن 

نه نترس. ما دو خانواده بودیم اعتراض زدیم 

ما رو گفتن به چه دلیل قط هم نکردن. اون خانواده رو ولی یارانه رو باز کردن براشون چون به دلیلی کارتخوان داشتن و گردش حسابِ بالا بعد با سند گفتن دلیلشو. دیگه دولت هم یارانه شو باز کرد 

باشه حتما دانلود میکنم فقط میشه خودتون سرچ کنید لینکشو برام بفرستید. خیلی برام مهمه  عزیزم احس ...

همین الان سرچ بزنید ویدیو سیدحسن نصرالله درموردپول ایران سایت اپارات هم هست من هم عربی متوجه میشم هم انگلیسی خیرسرم لیسانس دارم شماهم بروخودت نگاه کن دروغ که نمیگم

یعنی اونا دو ماهه گرفتن و دیگه ماه بعد براشون واریز نمیشه؟؟  خودش گفت ما نفری ۶۰۰ گرفتیم  ...

سیصد برای اردیبهشت و سیصد برای خرداد دادن.

سیصد اولی فعلا قابل برداشته.

دو نوبت سیصد تایی به بعضیا دادن ب بعضی هام دو نوبت چهارصد تومنی نفری دادن

کامل خوندم. شما میگی عدالت کامل. درصورتیکه منم‌نگفتم عدالتِ کامل. شما هم کامل بخونید. اتفاقا من طرفد ...

عزیزم من حرفی از عدالت کامل نزدم گفتم عدالت هیچ جوره فعلا تو این دنیا برقرار نمیشه میگم 😐😐تو دادن یارانه ها عدالت برقرار نشده الان حرف شما چیه برقرار شده من خبر ندارم؟انسان جایی که حق و ناحق میشه که نباید سکوت کنه

انتقاده دیگه باید بیشتر دقت کنن که اونی که پولداره مثل کسی که دهک‌اوله نگیره.صحبتم اینه تو دادن یارانه ها دقت بشه🙂مگه کسی که زیاد گرفته زنگ میزنه بگه من وضعم خوبه اندازه دهک اول بهم‌پول دادین؟؟؟ الان من نظرمو دادم شما میگی چرا میگم؟؟؟؟متوجه حرفت اصلا نمیشم 

همین الان سرچ بزنید ویدیو سیدحسن نصرالله درموردپول ایران سایت اپارات هم هست من هم عربی متوجه میشم هم ...

نگفتم دروغ میگید که. فقط نمیدونستم دقیقا چی بنویسم که فایلِ مورد نظر بیاد 

خیلی بی انصافی شده در حق بعضی ها مثل پدر من .ک فقط خونه ب نامشخص هست و حقوق بگیر هم نیست .

اما شوهر دوستم چهار تا واحد خونه و دوتا مغازه و دوتا ماشین ب اسمش هست .حقوق ماهی 13 و نیم هست براشون دوتا یک میلیون و دویست ریختن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کارمند فتا هست‌.

نمیدونم بر چ اساسی ریختن اینا رو

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
اگر همینه رو شفاف سازی میکردن به صورت زیاد و مداوم اینقدر ذهن مردم خراب نمیشد که ما هر چی تو همچین س ...

اره باید زیاد شفاف سازی شه.

البته عزیزم زیاد هم بگن 

باز هم قضیه همینه

مگه همین الان که گفته چی شده؟ 

من دارم میگم ما اعتراض زدیم‌ جواب دادن 

باز ده حرف دیگه از توش در میاد. مشکل جای دیگست.

اگر همینه رو شفاف سازی میکردن به صورت زیاد و مداوم اینقدر ذهن مردم خراب نمیشد که ما هر چی تو همچین س ...

من خودم پیج بی بی سی ومنو تومیرم میبینم یه سریها پیج فیک دارن وفقط میخوان ایران رونابودکنن دلسوزمانیستن ونبودن هیچوقت چون ایرانی نیستن اصلا یااهل صعودی هستن یاکشورهای دیگه که بلدن فارسی روخوب حرف بزنن من همیشه میگم بهتره گوسفندنباشیم وهرخرفی روقبول نکنیم اونم ازسمت دشمن وخودم همیشه ضداونا نظرمیزارم.ولی اینجایه سایت خودی عست و واقعا میگم دولت بااینکارش تیشه به ریشه خیلیها زده

خببب 

من و شوهرم ب شدت درس خوندیم و زحمت کشیدیم و شاغلیم جفتمون و خونه و حقوق و ماشین داریم و شاید روزی بیاد بره اصلا همو نبینیم 

میدونم حداقل هارو  داریم ولی جز کمک اندک از خانواده ها زحمت خودمون بوده بعدشم والا یک زندگی معمولیه من نه ژل زدم نه لیزر کردم نه ناخون کاشتم نه سفر خارج فقط معمولی درحد خودم دارم ارزوی همه اینارم دارم 

خب 

میگن ب خاطر افغانی ها یارانه حذف شده و ب خاطر قاچاقچی ها 

خب من هم داشتم از مرغ ارزان و ماکارونی ارزان استفاده میکردم حالا که یارانه ای شد چرا من نگیرم ؟ من افغانی ام؟من قاچاقچی ام؟؟ 

من غلط کردم زحمت کشیدم زندگیمو نسبتا ساختم؟؟ 

اگه بیعار بودم و نداشتم خوب بود؟

نکه هر کی نداره بیعاره نه ولی منظورم فقط خودمه  

اخه این کجاش عدالته 

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

عزیزم من حرفی از عدالت کامل نزدم گفتم عدالت هیچ جوره فعلا تو این دنیا برقرار نمیشه میگم 😐😐تو دادن ...

شما زنگ بزن بگو به یه عده زیاد داده شده دقیقا به همون دلیلی که نوشتین مثلا فلانی دو ماشین داره چرا ۴۰۰ گرفته. منیکه ندارم چرا ۱۰۰ گرفتم . اینجوری میگم بگید.

مجازی آبستن سو تفاهمه بهمین خاطر منظور همو متوجه نمیشیم.

چه جوری میشه بفهمیم تو کدوم دهک هستیم؟ به چه شماره ای زنگ زدید؟

09200006369

ولی الکیه چون نمیگه کدوم دهک هستیم به من که کفت بین ۴تا۹ خب از۴تا۹خیلیه خودمم میدونستم ۳به بالاحساب کردن که ۳۰۰ریختن دیگه