نه نمیشه . با تلفن گویا میشه فقط که اپنم میگه یک تا سه یا ۴ تا نه هستی . خسته نباشه وا ...
من دیروز رفتم شد
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه دلیلی؟؟؟طرف وضعش خیلی خیلی عالیه خیلی ۴۰ میلیون خرج ماهانشه خورد و خوراکشون و بیرون رفتنشون اونوق ...
وا خانوم چتونه؟ به ما که هیچی ندادن اما باتوجه به درآمد ندادن. از درون وضعمون بده اما بیرون باتوجه به حقوق و مزایا خوبه . من گفتم عدالتِ کامل؟؟؟؟ گفتم عدالت الان داره رعایت میشه خوبه خودتون هم میگید تو زمانِ معصوم هم عدالتِ کامل نبوده اما تقصیر امام بود؟ این دولت هم داره تلاش میکنه واکسن وارد کرده تو دوهفته. بعد زمان روحانی چی؟ بخاطر صدتا بهانه الکی وارد نکردن . الان نه تحریم درست شد نه aft اما تو دو هفته واکسن میلیونها وارد کردن.
این قضیه گرونی هم تا دوسه ماه دیگه حل میشه و به نفعِ مردم هست. خودِ بازاریای قدیمی و صاحب تجربه ازشون بپرسی بهتون میگن که چقدر این طرح برا مردم خوبه. گرون شده که برسه بازار آزاد قاچاقچیا نتونن کاری کنن.
دوستِ خوبم حتما دلیلی داره ۴۰۰ بهش دادن الکی نمیدن. اتفاقا عدالت الان داره رعایت میشه فقط به زمان ...
حرفت روقبول دارم درخصوص روحانی خیانتکار.ولی اخه عدالت اینطوری اجرانمیشه الان صاحبخونه من میخوادزهن خونه رودوبرابرکنه من ازکجابیارم؟یارانه دادن درست ولی اون فقط خوردن روبه زورجواب میده هزینه های دیگه روچه کنیم؟من که خودم دارم خرج خودم وپسرم رودرمیارم امثال من چه کنن؟این عدالت نیست این له کردن یه درصدی ازمردم هست.واقعا نمیدونم عاقبتمون چی میشه ولی گرونی بایدخط قرمزدولت باشه درصورتیکه ماه چهل ساله تورمهای شدیدی روتحمل میکنیم.من یه فیلم ازرییس حزب ا..دیدم که میگه ماحتی خوراک پوشاک وموشک و...ازجمهوری اسلامی ایرانه!!من خودم همیشه موافق این حریان بودم ولی من وامثال من چرابایدبافشاراقتصادی جواب بدیم؟اوناخودشون فکری برای خودشون بکنن.اینهمه جنگ تومنطقه هست توخاورمیانه همشم ما باید تامین کنیم که یه وقت دشمن به مرزهامون نزدیک نشه.اخه ازجون این خاورمیانه چی میخوان😔نمیزارن اسوده باشیم.بدترازاون دارن احازه میدن افغانیابریرن توایران افغانیهایی که من شنیدم تمایل جنسی همجنسبازی دارن داعشی زیاددارن ضدایرانی هستن تربیت درست ندارن فرهنگهای داغونشون روواردایران نیکنن بخاطراینکه چندرغازازبین الملل بگیرن ایران داره تیکه پارمیشه توسط گرگها😔😔😔
وا خانوم چتونه؟ به ما که هیچی ندادن اما باتوجه به درآمد ندادن. از درون وضعمون بده اما بیرون باتوجه ب ...
من چیزیم نیست عزیزم شما به شدت گارد داری من هم مذهبی ام هم اصلا طرفدار دولت روحانی نبودم ولی بحث اینه عدالت در نحوه ی دادن یارانه ها رعایت نشده بحث اینه عزیزم.شما چتونه؟کامل بخون میگم اونی که پولداره نباید ۴۰۰ بگیره معادل کسی که دهکاول هست و نیازمند
من خودمجزو دهکای بالا حساب شدم اعتراضمنکردم با اینکه یه خونه داریم فقط که اونم باقسط و قرضه
اگه عدالت بود اصلا کار به این چیزا نمیکشید که برگردیم به سی چهل سال پیش....اگر عدالت بود اینطور فقر ...
کاش به همین سیسمونی ختم میشدعزیزم...نفت مون که فروش میره فکرکنم پولش اب میشه میره توزمین😑مثل وقتی بچه بودیم مامانمون یه چیزی میخواستیم نمیخواست بده دستاشو میزدبه هم میخندیدمیگفت کو؟نیست که گربه برد