الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه عدالت بود اصلا کار به این چیزا نمیکشید که برگردیم به سی چهل سال پیش....اگر عدالت بود اینطور فقر و بدبختی زیاد نمیشد بعد یکی بره سیسمونی از ترکیه بیاره یکی نون نداشته باشه بخوره
دوستِ خوبم حتما دلیلی داره ۴۰۰ بهش دادن الکی نمیدن. اتفاقا عدالت الان داره رعایت میشه فقط به زمان ...
چه دلیلی؟؟؟طرف وضعش خیلی خیلی عالیه خیلی ۴۰ میلیون خرج ماهانشه خورد و خوراکشون و بیرون رفتنشون اونوقت بهش ۴۰۰ دادن.امام علی هم فکر نکنم ادعای عدالت کامل داشته اونوقت شما میگی دولت ما عدالت داره؟؟؟نسبت به روحانی بله ولی الانم همچین عدالتی نیست
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
چه دلیلی؟؟؟طرف وضعش خیلی خیلی عالیه خیلی ۴۰ میلیون خرج ماهانشه خورد و خوراکشون و بیرون رفتنشون اونوق ...
عدالت یعنی تو هر شغل و جایگاهی کسی که تخصص اون کار رو داره بشینه ،نه اینکه فلانی بیاد مثلا خودش بشه شهردار دامادش بشه رییس فلان جا.اون یکی دامادش بشه رییس بهمان جا...بعد چهارسال یه بار دزدی های همدیگرو لو بدن
هیچکس هم بعد لو رفتن کارهاش مجبور نشه استعفا بده...کدوم عدالت واقعا؟؟؟