2777
2789
عنوان

شماره ای که اعلام شده برای اعلام دهک

| مشاهده متن کامل بحث + 5776 بازدید | 122 پست
حالا یه بنده خدایی روهم میشناسم خونه داره شوهرش هم بالاسرشه بالای صدتومن طلاداره اون ۴۰۰دادن من که خ ...

دوستِ خوبم حتما دلیلی داره ۴۰۰ بهش دادن الکی نمیدن.‌

اتفاقا عدالت الان داره رعایت میشه فقط به زمان نیاز داره این دولت. وگرنه روحانی خزانه رو خالی تحویل داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براماهم ۴۰۰ ریختن عضو کمیته و بهزیستی هم نیستیم فقط ی ماشین آردی مدل پایین ب تام شوهرمه شغلشم ازاده

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
خیلی عدالت دارن خیلی

اگه عدالت بود اصلا کار به این چیزا نمیکشید که برگردیم به سی چهل سال پیش....اگر عدالت بود اینطور فقر و بدبختی زیاد نمیشد بعد یکی بره سیسمونی از ترکیه بیاره یکی نون نداشته باشه بخوره

دوستِ خوبم حتما دلیلی داره ۴۰۰ بهش دادن الکی نمیدن.‌ اتفاقا عدالت الان داره رعایت میشه فقط به زمان ...

چه دلیلی؟؟؟طرف وضعش خیلی خیلی عالیه خیلی ۴۰ میلیون خرج ماهانشه خورد و خوراکشون و بیرون رفتنشون اونوقت بهش ۴۰۰ دادن.امام علی هم فکر نکنم ادعای عدالت کامل داشته اونوقت شما میگی دولت ما عدالت داره؟؟؟نسبت به روحانی بله ولی الانم همچین عدالتی نیست

عزیزم این سایت که اصلابازنمیسه چندروزه میرم

با چی میری با chrome  و opera باز میشه

و طول میکشه 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
من‌معتقدم تو دادن رایانه عدالت برقرار نشده  خیلی ها وضعشون خیلی خوبه دارن میگیرن همون ۴۰۰ و ۳۰ ...

اره کسانی بودن خونه و ماشین و ویلا داشتن حذف نشده اونوقت یه بنده خدایی چون دستگاه پوزش مبلغ بالا جا ب جا میشده حذف کردن هم مغازش اجارست هم خونش

چه دلیلی؟؟؟طرف وضعش خیلی خیلی عالیه خیلی ۴۰ میلیون خرج ماهانشه خورد و خوراکشون و بیرون رفتنشون اونوق ...

عدالت یعنی تو هر شغل و جایگاهی کسی که تخصص اون کار رو داره بشینه ،نه اینکه فلانی بیاد مثلا خودش بشه شهردار دامادش بشه رییس فلان جا.اون یکی دامادش بشه رییس بهمان جا...بعد چهارسال یه بار دزدی های همدیگرو لو بدن 

هیچکس هم بعد لو رفتن کارهاش مجبور نشه استعفا بده...کدوم عدالت واقعا؟؟؟

به ما تعلق نگرفت 😐

با اینکه حساب بانکی تمام خانواده شاید زیر ۸۰ باشه همه باهم 

فقط چون ماشین و خونه  داریم ینی قطع کردن؟

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
من‌معتقدم تو دادن رایانه عدالت برقرار نشده  خیلی ها وضعشون خیلی خوبه دارن میگیرن همون ۴۰۰ و ۳۰ ...

درسته ولی عدالت معنی دیگه هم داره

عدالت یعنی اینکه تمام اقشار جامعه رو شامل بشه و افراد که وضع مالی ضعیف تری دارن رو بیشتر بهش توجه بشه 

نه اینکه دهک ده رو با جاش بهشون یارانه ای ندن... این عدالت نیست 

مگه این افراد جزو جامعه نیستن؟

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍