2777
2789
عنوان

باردارا میشه ی لحظه بیاین.

26 بازدید | 16 پست
سلام من طبق آخرین روز پری توهفته هشتمم. میخواستم ی سوال بپرسم اینکه وقتی سرپاوایمیسم یا راه میرم بشدت کمردردمیگیرم آیا طبیعیه؟؟خیلی میترسم قوس کمرم دارم میتونه این دلیلش باشه؟؟ البته کمکاری تیروییدم دارم.بنظرتون بادکترم امروز غروب مطرح کنم؟اشکال نداره اگ قرصی چیزی تجویزکنه عوارضی نداره براجنین؟؟ممنون میشم جواب بدید
خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از اول بارداری داشتم عزیزم الانم هفته ی یازده هستم زیاد خم و راست شم کمرم درد میگیره طبیعیه نگران نباش و فعالیتتو کمتر کن
يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
نازی جون طبیعیه،به مرور هم بیشتر میشه،حتی شکمت هم کش میاد،حتما به پهلوی چپ بخواب،بالش بارداری هم بخر یا خودت درست کن،موقع نشستن هم حتماقسمت گودی کمرت بالش بذار

خوشبختی من،پیدا کردن تو از میان این همه ضمیر بود.

تا ماه پنجم می تونی هرجور خواستی بخوابی ولی از ماه پنج به بعد فقط پهلو سعی کن کم کم عادت کنی
به راه های اتصال یکدیگر به خدا،دست نزنیم...اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود، نه به شیوه ما...
برا تیرویید حتتتتما ب دکترت بکو. حتما برا درد کمر هم بکو. بعضیا مکمل ممکنه بدن. کلسیم ک مبادا بخاطر اون باشه دردت بعضیا ورزش یاد میدن برا کنترل درد. کلا هر مشکلی داری ب اون بکو ولی درد کمر برا شما ک کودی کمر داری طبیعیه. نکران نباش. کلا همه درد کمر و ....دارن. ولی باز ب دکترت بکو
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
بیش یه دکتر خوب برو من دکتر زیاد عوض کردم این اخری خیلی خوب بود. جون تا جایی ک ممکن باشه دوست داره زن باردار دارو کمتر بخوره.از همه لحاظ هوای مریضش رو داره. اصلا دارو إضافی به من نداد توم ی جای خوب برو هر مشکلی هم داری مرتب تو یه کاغذ بنویس یادت نره. بعد بهش بکو. من همیشه این کارو میکنم. حتی درد خفیف
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )